VANLI SANATÇI AHMET DEMİRKAN'IN İLK KLİBI ÇIKTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2020 - 20:10, Güncelleme: 13.12.2020 - 20:10
 

VANLI SANATÇI AHMET DEMİRKAN'IN İLK KLİBI ÇIKTI

Vanlı sanatçının ilk klibi çıktı.

Vanlı Sanatçı Ahmet Demirkan çıkardığı "Ben Sana Yandım " isimli ilk klibiyle sevenleriyle buluştu. Sosyal paylaşım sitesi Youtube'de yayınladığı "Ben Sana Yandım " ilk eseriyle büyük beğeni alan Sanatçı Ahmet Demirkan klibi sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. Doyumsuz sesi ve profesyonel alt yapı ile müzik dünyasından tam not alan Sanatçı Demirkan'ın klibi önümüzdeki günlerde, Van gündeminine damga vuracak gibi görünüyor.
Vanlı sanatçının ilk klibi çıktı.


Vanlı Sanatçı Ahmet Demirkan çıkardığı "Ben Sana Yandım " isimli ilk klibiyle sevenleriyle buluştu.

Sosyal paylaşım sitesi Youtube'de yayınladığı "Ben Sana Yandım " ilk eseriyle büyük beğeni alan Sanatçı Ahmet Demirkan klibi sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.
Doyumsuz sesi ve profesyonel alt yapı ile müzik dünyasından tam not alan Sanatçı Demirkan'ın klibi önümüzdeki günlerde, Van gündeminine damga vuracak gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber