Vanlı Şairden "HÜZ" adlı Şiir Kitabı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2020 - 16:27, Güncelleme: 02.11.2020 - 16:27
 

Vanlı Şairden "HÜZ" adlı Şiir Kitabı

Vanda sanat alanında her yeni gün sanatçılar tarafından farklı bir eser yayımlanıyor. Son olarak Ankara'da yaşayan Vanlı M.Furkan Demiradam HÜZ adını vardiği şiir kitabı yayımlandı. " Her iç çekişinde Milano'da bir tuval yere düşer bir resim atölyesinde, Zagreb'de bir gümüş şamdan kırılır bir Ortadoks Kilisesinde ve ben Ankara'da seni düşünürüm, Çankaya'ya doğru bir yalnızlıkla " diye duygularını kaleme alan genç şarin Hüz adlı kitabı olabildiğine sade bir dil kullanarak şiirseverlerin beğenisine sunulmaktadır. Toplamda 73 sayfadan oluşan şiir kitabının sayfa aralarında yer yer kadınların iç dünyasını anlatan resimlere yer verilmiştir.  Henüz 21 yaşında olan genç şair Muhammed Furkan Demiradam'ın yayınlanmayı bekleyen bir çok şiiri ve denemesi mevcuttur.  Hüz adlı şiir kitabını merak eden şiirseverler gerek internet üzerinden gerekse yayınevinden kolaylıkla temin edilebilirler. Biz de genç şaire çıktığı sanat ve edebiyat yolculuğunda başarılar dileriz.

Vanda sanat alanında her yeni gün sanatçılar tarafından farklı bir eser yayımlanıyor.

Son olarak Ankara'da yaşayan Vanlı M.Furkan Demiradam HÜZ adını vardiği şiir kitabı yayımlandı.

" Her iç çekişinde Milano'da bir tuval yere düşer bir resim atölyesinde, Zagreb'de bir gümüş şamdan kırılır bir Ortadoks Kilisesinde ve ben Ankara'da seni düşünürüm, Çankaya'ya doğru bir yalnızlıkla " diye duygularını kaleme alan genç şarin Hüz adlı kitabı olabildiğine sade bir dil kullanarak şiirseverlerin beğenisine sunulmaktadır.

Toplamda 73 sayfadan oluşan şiir kitabının sayfa aralarında yer yer kadınların iç dünyasını anlatan resimlere yer verilmiştir. 

Henüz 21 yaşında olan genç şair Muhammed Furkan Demiradam'ın yayınlanmayı bekleyen bir çok şiiri ve denemesi mevcuttur. 

Hüz adlı şiir kitabını merak eden şiirseverler gerek internet üzerinden gerekse yayınevinden kolaylıkla temin edilebilirler. Biz de genç şaire çıktığı sanat ve edebiyat yolculuğunda başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber