VANLI ŞAİR İLK KİTABINI OKUYUCULARIYLA BULUŞTURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2020 - 16:54, Güncelleme: 27.12.2020 - 16:54
 

VANLI ŞAİR İLK KİTABINI OKUYUCULARIYLA BULUŞTURDU

Vanlı şair Zelal Kıran, ilk şiir kitabını çıkardı. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi Kıran, ‘’Uzak Yolların Hasreti’’ isimli şiir kitabıyla edebiyat dünyasına merhaba dedi. Artos Kitap Yayıncılık tarafından basımı gerçekleşen şiir kitabını okuyucuları ile buluşturmanın sevincini yaşayan şair, ‘’Uzun bir süredir şiire merakım vardı. Bu merakım zamanla tutkuya dönüştü. Annemi kaybettikten sonra şiire olan ilgim daha çok arttı ve şiir yazmaya karar verdim. İlk şiir kitabım olmasına rağmen gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. Kitabımın çıkmasında emeği geçen Abdurrahman Adıyan Hoca'ma, Alis Yayıncılık’a ve Editörüm Mustafa Işık Hoca'ma çok teşekkür ederim. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma, dostlarıma çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Vanlı şair Zelal Kıran, ilk şiir kitabını çıkardı. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi Kıran, ‘’Uzak Yolların Hasreti’’ isimli şiir kitabıyla edebiyat dünyasına merhaba dedi.
Artos Kitap Yayıncılık tarafından basımı gerçekleşen şiir kitabını okuyucuları ile buluşturmanın sevincini yaşayan şair, ‘’Uzun bir süredir şiire merakım vardı. Bu merakım zamanla tutkuya dönüştü. Annemi kaybettikten sonra şiire olan ilgim daha çok arttı ve şiir yazmaya karar verdim. İlk şiir kitabım olmasına rağmen gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. Kitabımın çıkmasında emeği geçen Abdurrahman Adıyan Hoca'ma, Alis Yayıncılık’a ve Editörüm Mustafa Işık Hoca'ma çok teşekkür ederim. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma, dostlarıma çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber