Vanlı İş Adamı ve Siyasetçi Çuyrak'tan Van Depremi Yıldönümü mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2019 - 17:34, Güncelleme: 23.10.2019 - 17:34
 

Vanlı İş Adamı ve Siyasetçi Çuyrak'tan Van Depremi Yıldönümü mesajı

Vanlı İş adamı ve Siysetçi Fahrettin Çuyrak Van Depreminin 8. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İş adami Çuyrak mesajinda;Bugün 23 Ekim 2019, 7.2 ‘lik felaketin ardından 8 yıl geçti. Hayatlarımız boyunca yaşayabileceğimiz en büyük travmanın bugün 8.yıldönümüdür. Depremde hayatlarını kaybeden 604 vatandaşımızı rahmetle anıyoruz, geride kalanlara bir kez daha sabır diliyor, Yüce Allah’tan bir daha Ülkemiz’e ve İnsanlığa bu tür felaketleri yaşatmamasını niyaz ediyorum" dedi.

Vanlı İş adamı ve Siysetçi Fahrettin Çuyrak Van Depreminin 8. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İş adami Çuyrak mesajinda;Bugün 23 Ekim 2019, 7.2 ‘lik felaketin ardından 8 yıl geçti.
Hayatlarımız boyunca yaşayabileceğimiz en büyük travmanın bugün 8.yıldönümüdür.
Depremde hayatlarını kaybeden 604 vatandaşımızı rahmetle anıyoruz, geride kalanlara bir kez daha sabır diliyor, Yüce Allah’tan bir daha Ülkemiz’e ve İnsanlığa bu tür felaketleri yaşatmamasını niyaz ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber