Vanlı İş Adamı Turgay Atacan'dan Ücretsiz Maske Dağıtımı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2020 - 02:06, Güncelleme: 26.03.2020 - 02:06
 

Vanlı İş Adamı Turgay Atacan'dan Ücretsiz Maske Dağıtımı

Atacan spor mağazası sahibi iş adamı Turgay Atacan Koranavirüs salgınından dolayı halka ücretsiz maske dağıtımına başladı. 7 katlı iş hanında büyük yeniliklerle Atacan Spor Mağazasını Covid 19 virüsü nedeniyle açılışını erkene alarak maske fırsatçıları karşısında mağdur olan vatandaşlara ücretsiz maske dağıtarak hizmet ediyor. İş Adamı Atacan" Dünya ülkelerini pençesine alan ve ülkemizdede giderek baş gösteren Koronavirüs salgınından faydalanan maske fırsatçıları hemşehrilerimizi büyük ölçüde mağdur etti. Bizler Atacan Spor Mağazası olarak belkide dünyada ilk olan bir hizmeti kendi imkanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bu virüs salgını boyunca hergün çarşıya çıkmak zorunda olan vatandaşlarımıza ücretsiz maske vereceğiz. Yeni iş yerimiz de ücretsiz maske dağıtımı yapmak için açık olacağız. Böylesi zor bir dönemde hemşehrilerimize ücretsiz maske dağıtarak yanlarında olacağız" diyen Atacan herşeyi devletten beklemek yanlış olur, bu anlayış çerçevesi içerisinde elimizi taşın altına koyarak imkanlar dahilinde maske dağıtımımız aralıksız olarak devam edecek" dedi.


Atacan spor mağazası sahibi iş adamı Turgay Atacan Koranavirüs salgınından dolayı halka ücretsiz maske dağıtımına başladı.
7 katlı iş hanında büyük yeniliklerle Atacan Spor Mağazasını Covid 19 virüsü nedeniyle açılışını erkene alarak maske fırsatçıları karşısında mağdur olan vatandaşlara ücretsiz maske dağıtarak hizmet ediyor.
İş Adamı Atacan" Dünya ülkelerini pençesine alan ve ülkemizdede giderek baş gösteren Koronavirüs salgınından faydalanan maske fırsatçıları hemşehrilerimizi büyük ölçüde mağdur etti. Bizler Atacan Spor Mağazası olarak belkide dünyada ilk olan bir hizmeti kendi imkanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bu virüs salgını boyunca hergün çarşıya çıkmak zorunda olan vatandaşlarımıza ücretsiz maske vereceğiz.
Yeni iş yerimiz de ücretsiz maske dağıtımı yapmak için açık olacağız.
Böylesi zor bir dönemde hemşehrilerimize ücretsiz maske dağıtarak yanlarında olacağız" diyen Atacan herşeyi devletten beklemek yanlış olur, bu anlayış çerçevesi içerisinde elimizi taşın altına koyarak imkanlar dahilinde maske dağıtımımız aralıksız olarak devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber