Vanlı İş Adamı Atacan'dan 23 Nisan Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2020 - 14:17, Güncelleme: 22.04.2020 - 14:17
 

Vanlı İş Adamı Atacan'dan 23 Nisan Mesajı

  ATACAN SPOR MAĞAZASI İşletme Sahibi İş Adamı Turgay Atacan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. İş Adamı Atacan mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk, en zor koşullarda bile Meclis iradesinin önemini 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözüyle ortaya koymuştur. Bu anlayış dayatma zihniyetini reddeder, milletin ortak aklını esas alır. TBMM'nin varlığı, 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı ilan edilmesiyle, toplumumuzun geleceği ve ülkemizin güvencesi olan çocuklarımıza bir armağan olarak bırakılmıştır. Bu armağanla, ülkenin yarınlarında söz sahibi olacak çocuklarımıza, ülkemizin geleceği de emanet edilmiştir. Çocuklarımızın bugün ve yarınlarında başarılı olabilmeleri 'demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti' ilkesi çerçevesinde; çağdaş eğitim olanaklarının geliştirilmesi, sağlıklı yaşam koşullarının oluşturulması ve laiklik bilincinin yerleştirilmesi ile mümkündür. Bu anlayışın gerçekleşmesi ve yerleşmesinde kuşkusuz en önemli sorumluluk TBMM'nindir. Bu sorumluluk bilinciyle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını  kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

 

ATACAN SPOR MAĞAZASI İşletme Sahibi İş Adamı Turgay Atacan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İş Adamı Atacan mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk, en zor koşullarda bile Meclis iradesinin önemini 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözüyle ortaya koymuştur. Bu anlayış dayatma zihniyetini reddeder, milletin ortak aklını esas alır. TBMM'nin varlığı, 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı ilan edilmesiyle, toplumumuzun geleceği ve ülkemizin güvencesi olan çocuklarımıza bir armağan olarak bırakılmıştır. Bu armağanla, ülkenin yarınlarında söz sahibi olacak çocuklarımıza, ülkemizin geleceği de emanet edilmiştir.

Çocuklarımızın bugün ve yarınlarında başarılı olabilmeleri 'demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti' ilkesi çerçevesinde; çağdaş eğitim olanaklarının geliştirilmesi, sağlıklı yaşam koşullarının oluşturulması ve laiklik bilincinin yerleştirilmesi ile mümkündür. Bu anlayışın gerçekleşmesi ve yerleşmesinde kuşkusuz en önemli sorumluluk TBMM'nindir. Bu sorumluluk bilinciyle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını  kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber