Vanlı Gazeteci Uğurlu’dan Hemşehrisi Ünlü Yazar Selçuk Nur’a Van Spor’a Beste Yap Çağrısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2019 - 14:11, Güncelleme: 08.06.2019 - 14:11
 

Vanlı Gazeteci Uğurlu’dan Hemşehrisi Ünlü Yazar Selçuk Nur’a Van Spor’a Beste Yap Çağrısı

Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu sosyal medya üzerinden üzerinden başlatmış olduğu çağrıda,hemşehrisi ünlü Şair Selçuk Nur’dan Van Spor’a beste yapması için tüm Vanlıları harekete geçirdi. Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu sosyal medya üzerinden üzerinden başlatmış olduğu çağrıda,hemşehrisi ünlü Şair Selçuk Nur’dan Van Spor’a beste yapması için tüm Vanlıları harekete geçirdi. ‘’İmza ‘’ adlı şiiriyle başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede büyük ses getiren Vanlı Şair Selçuk Nur Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu’nun çağrısına kulak verdi.   Ünlü Yazar Nur’’Kıymetli hemşehrim Erhan Uğurlu Van Spor için beste yapmam yönünde sosyal medya üzerinde çağrıda bulunmuştu. Bende havasına, toprağına hasret kaldığım Van’ım için çok güzel bir eser yapmak için kolları sıvadım.Tüm dünyaya Van Spor’u tanıtmak için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim’’dedi. ‘’İmza adlı şiiriyle Van’ı birçok ülkeye tanıtan ünlü Şair Selçuk Nur,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de ‘’ADAM’’ şiirini kaleme aldıktan sonra birçok seçim şarkıları ve sosyal sorumluluk projelerinde  sayısız eserleri bulunmaktadır. Yaşlı ve engelli vatandaşları rehabilite etmek için projeler hazırlayan,çocuk istismarlarına ve  KADINA şiddete hayır diyen,konulu şiirleriyle toplum üzerinden büyük etkisi olmuştur. ‘’Üniversiteli gençliğe sahip çıkalım’’sloganıyla şiirler ve şarkılar yazan Nur Barış ve kardeşlik için ‘’Barışı kaleme alırız’’ deyip konuyla ilgili albüm yapan,Soma’ı unutmayarak kömür faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için albüm yaparak gelirinin tamamını bağışladı.  43 üniversitede de binlerce  öğrencilere konferans veren  sanat ve  kültür çalışmaları yaparak  TGTR VE GALA TV, ekranlarında ‘’Ayrımsız İnsan Geliyor’’ adlı canlı TV programında da izlenme rekorları kırıyor. Basın ve Medya alanında da birçok emeği olan Şair Selçuk Nur Medya24 haber com. İstanbul temciliğinide yapıyor.  18 ülkede devam eden’’ Adımız İnsan  Gücümüz Kadın’’ projesini yürüterek  binlerce kadınlara  her meslek grubundan, kadınların  gücünü anlattı. Vatan, millet, bayrak ve kardeşlik çalışmalarıyla başarıya imza atarak  kısa sürede ‘’Ayrımsız İnsan platformunu hizmete açan NUR,Din,dil,ırk,renk ve mezhep ayrımından önce ‘’İNSAN’’ diyerek, gençliğin sesi ve nefesi oldu.   Sanat Kahramanı olarak da bilinen Şair Selçuk Nur kısa bir süre sonra memleketi Van’ gelerek yapacağı besteği Van Spor’a hediye edeceğini söyledi.

Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu sosyal medya üzerinden üzerinden başlatmış olduğu çağrıda,hemşehrisi ünlü Şair Selçuk Nur’dan Van Spor’a beste yapması için tüm Vanlıları harekete geçirdi.

Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu sosyal medya üzerinden üzerinden başlatmış olduğu çağrıda,hemşehrisi ünlü Şair Selçuk Nur’dan Van Spor’a beste yapması için tüm Vanlıları harekete geçirdi.

‘’İmza ‘’ adlı şiiriyle başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede büyük ses getiren Vanlı Şair Selçuk Nur Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu’nun çağrısına kulak verdi.  

Ünlü Yazar Nur’’Kıymetli hemşehrim Erhan Uğurlu Van Spor için beste yapmam yönünde sosyal medya üzerinde çağrıda bulunmuştu. Bende havasına, toprağına hasret kaldığım Van’ım için çok güzel bir eser yapmak için kolları sıvadım.Tüm dünyaya Van Spor’u tanıtmak için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim’’dedi.

‘’İmza adlı şiiriyle Van’ı birçok ülkeye tanıtan ünlü Şair Selçuk Nur,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de ‘’ADAM’’ şiirini kaleme aldıktan sonra birçok seçim şarkıları ve sosyal sorumluluk projelerinde  sayısız eserleri bulunmaktadır.

Yaşlı ve engelli vatandaşları rehabilite etmek için projeler hazırlayan,çocuk istismarlarına ve  KADINA şiddete hayır diyen,konulu şiirleriyle toplum üzerinden büyük etkisi olmuştur.

‘’Üniversiteli gençliğe sahip çıkalım’’sloganıyla şiirler ve şarkılar yazan Nur Barış ve kardeşlik için ‘’Barışı kaleme alırız’’ deyip konuyla ilgili albüm yapan,Soma’ı unutmayarak kömür faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için albüm yaparak gelirinin tamamını bağışladı.

 43 üniversitede de binlerce  öğrencilere konferans veren  sanat ve  kültür çalışmaları yaparak  TGTR VE GALA TV, ekranlarında ‘’Ayrımsız İnsan Geliyor’’ adlı canlı TV programında da izlenme rekorları kırıyor.

Basın ve Medya alanında da birçok emeği olan Şair Selçuk Nur Medya24 haber com. İstanbul temciliğinide yapıyor.

 18 ülkede devam eden’’ Adımız İnsan  Gücümüz Kadın’’ projesini yürüterek  binlerce kadınlara  her meslek grubundan, kadınların  gücünü anlattı. Vatan, millet, bayrak ve kardeşlik çalışmalarıyla başarıya imza atarak  kısa sürede ‘’Ayrımsız İnsan platformunu hizmete açan NUR,Din,dil,ırk,renk ve mezhep ayrımından önce ‘’İNSAN’’ diyerek, gençliğin sesi ve nefesi oldu.   Sanat Kahramanı olarak da bilinen Şair Selçuk Nur kısa bir süre sonra memleketi Van’ gelerek yapacağı besteği Van Spor’a hediye edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber