Vanlı Esnaf Sofi Baba İran'lı Turistlere Teşekkür Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2019 - 20:11, Güncelleme: 20.08.2019 - 20:11
 

Vanlı Esnaf Sofi Baba İran'lı Turistlere Teşekkür Etti

Van'ın köklü esnaflarından Murat Baran namı diğer Sofi Baba iranlı turistlere teşekkür etti. Yıllarca Artos AVM'de esnaflık yapan Murat Baran namı diğer Sofi Baba İranlı turistler sayesinde büyük bir ticari rahatlık yaşadığını söyleyerek " Onların her zaman başımızın gözümüzün üstünde yerleri var.Van'a her gelişlerinde esnaf olarak yüzümüz gülüyor. Ülkede yaşadığımız ekonomik krize rağmen İranlı turistler sayesinde neredeyse zorluk çekmedik. İranlı turistler esnaflardan memnun mu? Sorusuna biraz karasız bir şekilde cevap veren esnaf Sofi Baba " Memleketimize ziyaret eden kim olursa olsun hiçbir zaman misafirperverliğimizden ödün vermemeliyiz. Bazen çok yüksek fiyatla İranlı turistlere ürün satan esnaflarımız kötü bir imaj bırakmışlar. Çoluk çocuklarıyla beraber kentimize adeta akın eden kardeşlerimizi iyi ağırlamalıyız. Kadirşinas Van halkı misafirperverliğiyle tarihe ismini altın ariflerle yazdırmışlar. Bunuda bozmak kimsenin hakkı olamaz. Yıllardır güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyemizle büyük ivme yakaladık. Hicbir zaman kar oranımızı yüksek tutmadık. Tutkum Saat Gümüş ismiyle hizmet veriyoruz. Ustalığımıza tecrübelerimize de katarak saat gümüş ve gözlük tamiratları özenle yapılır " dedi.


Van'ın köklü esnaflarından Murat Baran namı diğer Sofi Baba iranlı turistlere teşekkür etti.


Yıllarca Artos AVM'de esnaflık yapan Murat Baran namı diğer Sofi Baba İranlı turistler sayesinde büyük bir ticari rahatlık yaşadığını söyleyerek " Onların her zaman başımızın gözümüzün üstünde yerleri var.Van'a her gelişlerinde esnaf olarak yüzümüz gülüyor. Ülkede yaşadığımız ekonomik krize rağmen İranlı turistler sayesinde neredeyse zorluk çekmedik.
İranlı turistler esnaflardan memnun mu? Sorusuna biraz karasız bir şekilde cevap veren esnaf Sofi Baba " Memleketimize ziyaret eden kim olursa olsun hiçbir zaman misafirperverliğimizden ödün vermemeliyiz. Bazen çok yüksek fiyatla İranlı turistlere ürün satan esnaflarımız kötü bir imaj bırakmışlar. Çoluk çocuklarıyla beraber kentimize adeta akın eden kardeşlerimizi iyi ağırlamalıyız.
Kadirşinas Van halkı misafirperverliğiyle tarihe ismini altın ariflerle yazdırmışlar. Bunuda bozmak kimsenin hakkı olamaz.

Yıllardır güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyemizle büyük ivme yakaladık. Hicbir zaman kar oranımızı yüksek tutmadık. Tutkum Saat Gümüş ismiyle hizmet veriyoruz. Ustalığımıza tecrübelerimize de katarak saat gümüş ve gözlük tamiratları özenle yapılır " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber