VANLI BOKSÖRLER DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2021 - 23:00, Güncelleme: 20.02.2021 - 23:00
 

VANLI BOKSÖRLER DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR!

Van Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Ferdi Sporlar Merkezi pandemiye rağmen sporcularını tedbirler eşliğinde çalıştırmaya devam ediyor. Özellikle Boks branşında ikiyüzü aktif olmak üzere toplam beşbin lisanslı sporcu ile rekor bir sayıya ulaşmış durumda. Sporcuların başında ise tecrübeli antrenör Ayhan Öz bulunuyor. Söz konusu boks sporu ile ilgili gazetemize konuşan milli antrenör Öz " Yaklaşık yirmi yıldır boks sporu ile uğraşıyorum. Genç milli takım antrenörü olarak hizmet veriyorum. Bugüne kadar Van'dan yüz elli Türkiye Şampiyonu çıkardık. Dünya şampiyonlarında , Akdeniz oyunlarında, balkan şampiyolarında çok sayıda derece ve kupa Van'a kazandırdık. Ayrıca Elli tane milli sporcumuz mevcut. Van'da sekiz ayrı noktada boks sporunda oyuncu yetiştiriyoruz. Pandemi dolayısıyla bazen açık alanlarda bazen kapalı spor salonumuzda antremanlarmıza devam ediyoruz. Yarın da üç sporcuyla Nisan ayında Polanya'da yapılacak genç kadınlar kategorisinde dünya şampiyonası elemeleri için Ankara'ya hareket edeceğiz inşallah. Aynı zamanda bizim en önemli sporcularımızdan olan Evin Erginoğuz'un omuzunda bir sakatlığı mevcut ve onun da tedavisi devam ediyor. Evin Erginoğuz'un üç defa Türkiye şampiyonu , beş kez Avrupa şampiyonu olmuştur. İnşallah kendisini elemelere kadar hazır hale getireceğiz. Umarım Van'a yeni madalyalar kazandırarak başarılarımıza yenilerini ekleriz" dedi. Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Ferdi Sporlar Merkezi pandemiye rağmen sporcularını tedbirler eşliğinde çalıştırmaya devam ediyor.

Özellikle Boks branşında ikiyüzü aktif olmak üzere toplam beşbin lisanslı sporcu ile rekor bir sayıya ulaşmış durumda.

Sporcuların başında ise tecrübeli antrenör Ayhan Öz bulunuyor. Söz konusu boks sporu ile ilgili gazetemize konuşan milli antrenör Öz " Yaklaşık yirmi yıldır boks sporu ile uğraşıyorum. Genç milli takım antrenörü olarak hizmet veriyorum. Bugüne kadar Van'dan yüz elli Türkiye Şampiyonu çıkardık. Dünya şampiyonlarında , Akdeniz oyunlarında, balkan şampiyolarında çok sayıda derece ve kupa Van'a kazandırdık. Ayrıca Elli tane milli sporcumuz mevcut. Van'da sekiz ayrı noktada boks sporunda oyuncu yetiştiriyoruz. Pandemi dolayısıyla bazen açık alanlarda bazen kapalı spor salonumuzda antremanlarmıza devam ediyoruz. Yarın da üç sporcuyla Nisan ayında Polanya'da yapılacak genç kadınlar kategorisinde dünya şampiyonası elemeleri için Ankara'ya hareket edeceğiz inşallah. Aynı zamanda bizim en önemli sporcularımızdan olan Evin Erginoğuz'un omuzunda bir sakatlığı mevcut ve onun da tedavisi devam ediyor. Evin Erginoğuz'un üç defa Türkiye şampiyonu , beş kez Avrupa şampiyonu olmuştur. İnşallah kendisini elemelere kadar hazır hale getireceğiz. Umarım Van'a yeni madalyalar kazandırarak başarılarımıza yenilerini ekleriz" dedi.

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber