Vanlı Ak Kadınlar Özalp ve Saray İlçelerinde Yeni Başkanlarını Seçtiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2020 - 23:59, Güncelleme: 12.11.2020 - 23:59
 

Vanlı Ak Kadınlar Özalp ve Saray İlçelerinde Yeni Başkanlarını Seçtiler

AK Parti Özalp ve Saray İlce Kadın Kolları Başkanlığı 6’ncı Olağan Kongrelerinde gerçekleştirerek yeni başkanlarını seçtiler. Şölen havasında yapılan kongreler yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri altında düzenlenen kongreye; Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl ana kademe koordinatörü Nurettin Gözütok, Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar, Özalp Gençlik Kolları Başkanı Cihan Maral, Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez, Tuşba Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz, delegeler ve meclis üyeleri katıldı. Ak Parti Özalp Kadın Kolları kongresinde Ayten Gümüşkaya Saray İlçesinde ise Gülnur Balcı seçildiler. AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran kongrede yaptığı konuşmasında “Her daim Türkiye için elini taşın altına koyan ak kadınlarımızla kadın eli değdiği her yeri güzelleştirir. Gittiğimiz her yerde iyiliğin ve sevginin temelini attık. İnsanımız neredeyse orada olduk. Hiç durmadık, hep çalıştık, el ele verdik ve ben değil biz dedik. Bu anlayışla yenilenme dönemimizde bizlerle yol yürüyen ve kutlu yürüyüşümüze yeni katılacak arkadaşlarımızla dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi.

AK Parti Özalp ve Saray İlce Kadın Kolları Başkanlığı 6’ncı Olağan Kongrelerinde gerçekleştirerek yeni başkanlarını seçtiler.


Şölen havasında yapılan kongreler yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri altında düzenlenen kongreye; Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl ana kademe koordinatörü Nurettin Gözütok, Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar, Özalp Gençlik Kolları Başkanı Cihan Maral, Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez, Tuşba Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz, delegeler ve meclis üyeleri katıldı.


Ak Parti Özalp Kadın Kolları kongresinde Ayten Gümüşkaya Saray İlçesinde ise Gülnur Balcı seçildiler.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran kongrede yaptığı konuşmasında “Her daim Türkiye için elini taşın altına koyan ak kadınlarımızla kadın eli değdiği her yeri güzelleştirir. Gittiğimiz her yerde iyiliğin ve sevginin temelini attık. İnsanımız neredeyse orada olduk. Hiç durmadık, hep çalıştık, el ele verdik ve ben değil biz dedik. Bu anlayışla yenilenme dönemimizde bizlerle yol yürüyen ve kutlu yürüyüşümüze yeni katılacak arkadaşlarımızla dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber