Van'dan CHP'ye İthal Danışman Tepkisi

Gündem 14.12.2022 - 11:34, Güncelleme: 14.12.2022 - 11:34
 

Van'dan CHP'ye İthal Danışman Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Vizyon Toplantısında Amerikalı danışmana bel bağlamasından dolayı Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, büyük tepki gösterdi.

  Ana muhalefet partisi CHP'de enteresan şeyler gözlemlemekteyiz"diyerek tepkisini gösteren Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir" Vizyon toplantısı adı altında tüm Türkiye kamuoyunda merak uyandırıp ilgi çekmeyi başaran sayın Genel Başkanın programda ön plana çıkardığı ABD'li baş danışmanının toplantıya video konferans ile katılması kesinlikle tam bir hayal kırıklığı ve fiyaskodan ibaret olmuştur.  Sayın Kılıçdaroğlu'na sormak isteriz kendi seçmenlerinize ve kamuoyuna Türkiye'nin savunma sanayisine hizmet edilmesi için üretilen neredeyse tüm envanteri gayri milli olarak yaftaladınız. Türkiye'nin yerli ve milli ilk arabası olan TOGG'da bu söylemlerinizden nasibini aldı. Buraya kadar her şey normal peki bize ABD'den ithal Jeremy Rifkin'i ne ile izah edeceksiniz. Peki fikri tamamen size ait olan 6'lı masanın önemli ortaklarından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in siz hariç herkesi destekleyeceğini söylemesi toplumdaki itibarınızı zedelemez mi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nun vizyon toplantısının hemen akabinde ABD Büyükelçisi ile görüşmesi ve bunu daha önceki dönemlerde de yapması normal bir şey midir yoksa partiniz içinde çok başlılık mı söz konusudur.  Zira bizler böyle görüyoruz ve açıkçası güven vermiyorsunuz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Vizyon Toplantısında Amerikalı danışmana bel bağlamasından dolayı Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, büyük tepki gösterdi.

 

Ana muhalefet partisi CHP'de enteresan şeyler gözlemlemekteyiz"diyerek tepkisini gösteren Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir" Vizyon toplantısı adı altında tüm Türkiye kamuoyunda merak uyandırıp ilgi çekmeyi başaran sayın Genel Başkanın programda ön plana çıkardığı ABD'li baş danışmanının toplantıya video konferans ile katılması kesinlikle tam bir hayal kırıklığı ve fiyaskodan ibaret olmuştur. 
Sayın Kılıçdaroğlu'na sormak isteriz kendi seçmenlerinize ve kamuoyuna Türkiye'nin savunma sanayisine hizmet edilmesi için üretilen neredeyse tüm envanteri gayri milli olarak yaftaladınız. Türkiye'nin yerli ve milli ilk arabası olan TOGG'da bu söylemlerinizden nasibini aldı. Buraya kadar her şey normal peki bize ABD'den ithal Jeremy Rifkin'i ne ile izah edeceksiniz. Peki fikri tamamen size ait olan 6'lı masanın önemli ortaklarından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in siz hariç herkesi destekleyeceğini söylemesi toplumdaki itibarınızı zedelemez mi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nun vizyon toplantısının hemen akabinde ABD Büyükelçisi ile görüşmesi ve bunu daha önceki dönemlerde de yapması normal bir şey midir yoksa partiniz içinde çok başlılık mı söz konusudur. 
Zira bizler böyle görüyoruz ve açıkçası güven vermiyorsunuz" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber