Van'daki Futbol Hakem ve Gözlemciler EPAK'ta Buluştu.

Siyaset 29.03.2024 - 22:55, Güncelleme: 29.03.2024 - 22:55
 

Van'daki Futbol Hakem ve Gözlemciler EPAK'ta Buluştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen aylık mutat eğitimler çerçevesinde Mart ayı EPAK eğitimi Van'da yapıldı.

  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen aylık mutat eğitimler çerçevesinde Mart ayı EPAK eğitimi Van'da yapıldı.   Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz tarafından verilen eğitime Van'da görev yapan İl Hakemleri, İl Gözlemcileri Klasman ve Bölgesel Hakemler yanı sıra Aday Hakem Kursunu başarıyla tamamlayan Aday Hakemler katıldı. Önceki akşam  Bil Koleji Kampüsü Konferans Salonunda verilen eğitimde müsabakalarda uygulanan kural ve kaidelerle ilgili sunum yapıldı.   Söz konusu EPAK eğitimi ile ilgili konuşan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt; Bilindiği üzere Futbol Hakem ve Gözlemcilere MHK tarafından aylık olarak bu eğitimler 81 ilde eş zamanlı olarak verilmektedir. Burada amaç Hakemlerimizin müsabakalarda doğru,tarafsız ve adil maçlar yönetmeleri noktasında mümkün olduğunca az hataya yer ver güzel performans göstermeleridir. Bu vesileyle bugünkü eğitimi veren Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz'a teşekkür ederiz, ayrıca EPAK Eğitimine katılan tüm Hakem ve Gözlemcilere İl Hakem Kurulu olarak müsabakalarda başarılar dileriz.  Ayrıca Hakem Camiamıza her zaman kapılarını açan ve bugünkü eğitimimizi de bu salonda yapmamızı sağlayan Bil Koleji Kurucu Başkanı Av.Orhan Hemedoğlu ve Bil Koleji Okul Müdürü Abdulmenav Hemedoğlu na camiamıza vermiş oldukları destekleri için teşekkür ederiz, ifadelerini kullandı. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen aylık mutat eğitimler çerçevesinde Mart ayı EPAK eğitimi Van'da yapıldı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen aylık mutat eğitimler çerçevesinde Mart ayı EPAK eğitimi Van'da yapıldı.
 
Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz tarafından verilen eğitime Van'da görev yapan İl Hakemleri, İl Gözlemcileri Klasman ve Bölgesel Hakemler yanı sıra Aday Hakem Kursunu başarıyla tamamlayan Aday Hakemler katıldı. Önceki akşam 
Bil Koleji Kampüsü Konferans Salonunda verilen eğitimde müsabakalarda uygulanan kural ve kaidelerle ilgili sunum yapıldı.
 
Söz konusu EPAK eğitimi ile ilgili konuşan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt; Bilindiği üzere Futbol Hakem ve Gözlemcilere MHK tarafından aylık olarak bu eğitimler 81 ilde eş zamanlı olarak verilmektedir. Burada amaç Hakemlerimizin müsabakalarda doğru,tarafsız ve adil maçlar yönetmeleri noktasında mümkün olduğunca az hataya yer ver güzel performans göstermeleridir. Bu vesileyle bugünkü eğitimi veren Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz'a teşekkür ederiz, ayrıca EPAK Eğitimine katılan tüm Hakem ve Gözlemcilere İl Hakem Kurulu olarak müsabakalarda başarılar dileriz. 
Ayrıca Hakem Camiamıza her zaman kapılarını açan ve bugünkü eğitimimizi de bu salonda yapmamızı sağlayan Bil Koleji Kurucu Başkanı Av.Orhan Hemedoğlu ve Bil Koleji Okul Müdürü Abdulmenav Hemedoğlu na camiamıza vermiş oldukları destekleri için teşekkür ederiz, ifadelerini kullandı.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber