Van’da Yeniden Partisi’ne Toplu Geçişler Başladı

Van Haber 22.11.2023 - 23:00, Güncelleme: 22.11.2023 - 23:00
 

Van’da Yeniden Partisi’ne Toplu Geçişler Başladı

Deva Partisi Özalp İlçe Başkanı Cahit Sarı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı’na geçiş yaptılar.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı’na tecrübeli siyasetçi Nayif Şabu’nun getirilmesinin ardından büyük hareketlilik yaşanmaya başladı. Kısa bir süre önce YRP Genel Merkezi tarafından Van İl Başkanı olarak atanan Şabu’nun atanmasından  sonra kentteki heyecan ilçelere de yansıdı. Deva Partisi Özalp İlçe Başkanı Cahit Sarı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partisinden toplu halde istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağladılar. Yeniden Refah Partisi’ne geçiş yapan heyetin rozetini İl Başkanı Nayif Şabu tarafından taktım edildi. YRP’ye katılım ile ilgili konuşan Başkan Şabu, “Milli Görüş’ün kapısı herkese açıktır. Şeffaf ve ilkeli siyaset yapmak isteyen herkesin evi Milli, Görüş’tür. Kucaklayıcı, birleştirici ve ahde vefaya önem veren bir siyaset anlayışı içindeyiz. Ötekileştirici anlayıştan uzak, memleket için el uzatan herkesin, yanında olacağız. Bugün katılımlarıyla bizlere güç veren Cahit Sarı ve heyetine yuvaya hoş geldiniz diyorum.  Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi.
Deva Partisi Özalp İlçe Başkanı Cahit Sarı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı’na geçiş yaptılar.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı’na tecrübeli siyasetçi Nayif Şabu’nun getirilmesinin ardından büyük hareketlilik yaşanmaya başladı. Kısa bir süre önce YRP Genel Merkezi tarafından Van İl Başkanı olarak atanan Şabu’nun atanmasından  sonra kentteki heyecan ilçelere de yansıdı.

Deva Partisi Özalp İlçe Başkanı Cahit Sarı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partisinden toplu halde istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağladılar. Yeniden Refah Partisi’ne geçiş yapan heyetin rozetini İl Başkanı Nayif Şabu tarafından taktım edildi.

YRP’ye katılım ile ilgili konuşan Başkan Şabu, “Milli Görüş’ün kapısı herkese açıktır. Şeffaf ve ilkeli siyaset yapmak isteyen herkesin evi Milli, Görüş’tür. Kucaklayıcı, birleştirici ve ahde vefaya önem veren bir siyaset anlayışı içindeyiz. Ötekileştirici anlayıştan uzak, memleket için el uzatan herkesin, yanında olacağız. Bugün katılımlarıyla bizlere güç veren Cahit Sarı ve heyetine yuvaya hoş geldiniz diyorum.  Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber