Van'da U18 Heyecanı devam ediyor

Spor 10.04.2022 - 17:36, Güncelleme: 10.04.2022 - 17:36
 

Van'da U18 Heyecanı devam ediyor

Van'da hafta sonu oynanan U18 maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Önceki gün Erciş stadında oynanan karşılaşmada Van Gençlik Müdürlüğü Spor deplasmanda oynadığı karşılaşmada rakibi Erciş 1 Nisan Spor'u 4-1 yenmeyi başardı.

    Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmada Engin Güneş düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Aşkın Kurt ve Hivi Öztunç üstlendi.   Karşılaşma sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gençlik Müdürlüğü Spor Antrenör ü Hakan Manay " Sonuç odaklı değil de, gelisim odaklı katıldığımız U18 Ligi'nde sekiz maçta yedi galibiyetle grupta 2. sıradayız. Sporcularımızın çoğu U16 Ligi'nde oynayan oyunculardır. Amacımız sadece çocukların olabildiğince en iyi yerlere gelmesidir. Sporcularımızı şu anda Süper Lig ve Birinci Lig kulüpleri başta olmak üzere bir çok kulüp izliyor ve  bizden sporcuların 2 ayda bir gelişim raporlarını istiyorlar. Bugünkü maçta istediğimiz oyunu tam olarak sahaya  yansıtamak.  Bir çok taktik varyasyonlarını yapamadık. Bugün çocuklar topu değil de kendilerini çok yordular ama genel olarak iki takımda iyi mücadele etti" dedi...
Van'da hafta sonu oynanan U18 maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Önceki gün Erciş stadında oynanan karşılaşmada Van Gençlik Müdürlüğü Spor deplasmanda oynadığı karşılaşmada rakibi Erciş 1 Nisan Spor'u 4-1 yenmeyi başardı.

 

 

Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmada Engin Güneş düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Aşkın Kurt ve Hivi Öztunç üstlendi.

 

Karşılaşma sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gençlik Müdürlüğü Spor Antrenör ü Hakan Manay " Sonuç odaklı değil de, gelisim odaklı katıldığımız U18 Ligi'nde sekiz maçta yedi galibiyetle grupta 2. sıradayız. Sporcularımızın çoğu U16 Ligi'nde oynayan oyunculardır. Amacımız sadece çocukların olabildiğince en iyi yerlere gelmesidir. Sporcularımızı şu anda Süper Lig ve Birinci Lig kulüpleri başta olmak üzere bir çok kulüp izliyor ve  bizden sporcuların 2 ayda bir gelişim raporlarını istiyorlar. Bugünkü maçta istediğimiz oyunu tam olarak sahaya  yansıtamak.  Bir çok taktik varyasyonlarını yapamadık. Bugün çocuklar topu değil de kendilerini çok yordular ama genel olarak iki takımda iyi mücadele etti" dedi...

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber