Vanda Sergilenen 1o. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Büyük İlgi Gördü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2019 - 22:29, Güncelleme: 05.07.2019 - 22:29
 

Vanda Sergilenen 1o. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Büyük İlgi Gördü

Van Şişli Öğretmenevi bahçesinde sergiye açılan 1o. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren resimler hergün yüzlerce ziyaretçi tarafından büyük ilgi gördü. Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın, düzenlediği 10."Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren 60 adet fotoğraflar 02,03 Temmuz tarihlerinde Van Şişli Öğretmenevi bahçesinde sergilenmişti. Fotoğraf sergisinin amacı, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal bireysel duyarlılığın geliştirilmesini sağlamaktır" denildi.


Van Şişli Öğretmenevi bahçesinde sergiye açılan 1o. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren resimler hergün yüzlerce ziyaretçi tarafından büyük ilgi gördü.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın, düzenlediği 10."Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren 60 adet fotoğraflar 02,03 Temmuz tarihlerinde Van Şişli Öğretmenevi bahçesinde sergilenmişti.
Fotoğraf sergisinin amacı, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal bireysel duyarlılığın geliştirilmesini sağlamaktır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber