Van’da Mehmet Bilici Rüzgârı Esiyor

Siyaset 07.03.2024 - 17:05, Güncelleme: 07.03.2024 - 17:05
 

Van’da Mehmet Bilici Rüzgârı Esiyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, beraberindeki kadın çalışma birimi ve gençlik kolları merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde mahalle mahalle gezerek seçim çalışmaları yapıyorlar.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, beraberindeki kadın çalışma birimi ve gençlik kolları  merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde mahalle mahalle gezerek seçim çalışmaları yapıyorlar. Haber Suat BARAN Seçim çalışmaları kapsamında yağmur çamur demeden, ilk olarak kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat üyeleri her gün farklı farklı mahallelerde gezerek seçmenlerle bir araya geliyor. Ziyaretleri gerçekleştiren parti üyeleri, seçmenlere parti programı dahilinde ,Mehmet Bilici projeleri hakkında bilgiler veriyorlar.   " Her gün farklı bir mahallede hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, partimizin programını dâhilinde Gençlik Kolları ve Kadınları projeleri anlatıyoruz. Van yeniden refaha kavuşturmak için tüm hemşerilerimizi 31 Mart'ta sandığa davet ediyoruz." şehrimizin geleceği için Yeniden Refah Partisi'ne destek veriyoruz. Gençler için büyük bir umut ışığı. Kapı, kapı dolaşarak hemşerilerimizle bu umut ışığını paylaşıyoruz. 31 Mart'ta Van'da yeni bir sayfa açmak için hep birlikte sandığa gideceğiz" dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, beraberindeki kadın çalışma birimi ve gençlik kolları merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde mahalle mahalle gezerek seçim çalışmaları yapıyorlar.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, beraberindeki kadın çalışma birimi ve gençlik kolları  merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde mahalle mahalle gezerek seçim çalışmaları yapıyorlar.

Haber Suat BARAN

Seçim çalışmaları kapsamında yağmur çamur demeden, ilk olarak kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat üyeleri her gün farklı farklı mahallelerde gezerek seçmenlerle bir araya geliyor. Ziyaretleri gerçekleştiren parti üyeleri, seçmenlere parti programı dahilinde ,Mehmet Bilici projeleri hakkında bilgiler veriyorlar.

 

" Her gün farklı bir mahallede hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, partimizin programını dâhilinde Gençlik Kolları ve Kadınları projeleri anlatıyoruz. Van yeniden refaha kavuşturmak için tüm hemşerilerimizi 31 Mart'ta sandığa davet ediyoruz."

şehrimizin geleceği için Yeniden Refah Partisi'ne destek veriyoruz. Gençler için büyük bir umut ışığı. Kapı, kapı dolaşarak hemşerilerimizle bu umut ışığını paylaşıyoruz. 31 Mart'ta Van'da yeni bir sayfa açmak için hep birlikte sandığa gideceğiz" dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber