Van'da maskeli ve saygısız vatandaş pes dedirtti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 17:25, Güncelleme: 11.12.2020 - 17:25
 

Van'da maskeli ve saygısız vatandaş pes dedirtti

Van'da bir yolcu toplu taşıma aracına bindikten sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yolculuk yapan vatandaş salgın nedeniyle yüzüne taktığı maskeyle her ne kadar kurallara uyan birisi gibi görünse de, insanların oturduğu koltuklara ayakkabısı ile basması görenlere adeta pes dedirtti. Van'da yaşanan olayda kimseye aldırış etmeden ayakkabılarıyla koltuğa basan vatandaş, diğer yolcular tarafından uyarıldı. Tüm uyarıları dikkate almayan yolcu, bir de marifetmiş gibi tepkileri de görmemezlikten gelerek, diğer yolcuların tepkisi üzerine "benim değil mi?' diye cevap vererek herkesi şaşırttı. Batı ülkelerinde bu tür davranışlara cezai işlem uygulandığını belirten yolcular, yetkililer tarafından da bu yolcuya gerekli cezai işlemin uygulanması gerektiğini söylediler. Van'da kuralları çiğneyenlere cezai işlem uygulanmadığını bir kez daha gözler önüne serildiği son olayda, şahıs tepkilere aldırış etmeden yoluna devam etti.

Van'da bir yolcu toplu taşıma aracına bindikten sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yolculuk yapan vatandaş salgın nedeniyle yüzüne taktığı maskeyle her ne kadar kurallara uyan birisi gibi görünse de, insanların oturduğu koltuklara ayakkabısı ile basması görenlere adeta pes dedirtti.


Van'da yaşanan olayda kimseye aldırış etmeden ayakkabılarıyla koltuğa basan vatandaş, diğer yolcular tarafından uyarıldı. Tüm uyarıları dikkate almayan yolcu, bir de marifetmiş gibi tepkileri de görmemezlikten gelerek, diğer yolcuların tepkisi üzerine "benim değil mi?' diye cevap vererek herkesi şaşırttı.

Batı ülkelerinde bu tür davranışlara cezai işlem uygulandığını belirten yolcular, yetkililer tarafından da bu yolcuya gerekli cezai işlemin uygulanması gerektiğini söylediler. Van'da kuralları çiğneyenlere cezai işlem uygulanmadığını bir kez daha gözler önüne serildiği son olayda, şahıs tepkilere aldırış etmeden yoluna devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber