VAN'DA FUTBOL HAKEM CAMİASI YEMEKTE BULUŞTU

Spor 01.11.2022 - 16:19, Güncelleme: 01.11.2022 - 16:41
 

VAN'DA FUTBOL HAKEM CAMİASI YEMEKTE BULUŞTU

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği'ne bağlı olan Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Van'daki Hakem ve Gözlemcileri yemekte buluşturdu.

Tffhgd Van şube başkanı eski klasman hakemi ve il gözlemcisi Halil kurt ve yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen organizasyona hakem camiasın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.Davetliler arasında il hakem kurulu başkanı Erol Akyürek ve kurul üyeleri,MHK bölgesel kurul üyesi Zafer Korkmaz,il eğitim sorumlusu Koray tan,TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater,Askf Başkanı Ramazan Kıvanç,Van futbol il temsilcisi Taner coşkun,İpekyolu belediye Başkan yardımcısı Birol duman,il emniyet müdür yardımcısı ve spor şube müdürü Coşar Ağır ve spor şube personelleri bu organizasyon da van hakem ve gözlemcilerini yalnız bırakmadı. Sezon açılışında bir konuşma yapan Dernek başkanı Halil Kurt Bölgesel kurul üyemiz Zafer Korkmaz hocamızın rahatsızlığı dolayısı ile ertelediğimiz sezon açılışımızı bugün yapmaktayız.Ancak geç olsun fakat güç olmasın diyerek bugün bir arada bulunuyoruz.   Yemekte bir konuşma yapan Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Halil Kurt " Bizim açımızdan çeşitli nedenlerden dolayı en önemlisi de Zafer Korkmaz hocamızın rahatsızlığı sebebiyle sezon açılışı yemeğini biraz geciktirdiğimiz için biraz üzgünüz. Çünkü bir kaç hafta oldu hem profesyonel hem de amatör  liglerin başlaması. Ancak yine geç olsun güç olmasın diyerek sizlerle bu programda buluşuyoruz. Bu programı düzenleme amacımız hakem camiamızın hem kaynaşması hem biraz sohbet biraz dinlenme ve muhabbet ederek güzel bir vakit geçirmesidir. Bu vesileyle ileride futbol sahasında da yapacağımız etkinlikle siz değerli ve fedakâr hakemlerimizle zaman zaman böyle toplu organizasyonlarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Bu akşamki yemekte davetimizi kırmayıp gelen başta hakem ve gözlemci hocalarımız olmak üzere tüm misafirlerimize yönetim kurulu üyelerim adına şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah hep birlikte kazasız belasız bir futbol sezonu yaşarız. Yine başta hakem ve gözlemcilerimiz olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.   Yemekte birer konuşma yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, önceki dönem İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, Van İl Spor Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, İpekyolu Belediye Başkan yardımcısı Birol Duman Futbolun birer unsurları ve bir birini tamamlayan öğeleri olarak birlik beraberlik mesajları vererek genel anlamda hakemlere başarılar dileyerek güzel ve başarılı bir futbol sezonu temennilerinde bulundu.   Program çay eşliğinde yapılan sohbetler ve gecenin hatırası olarak çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.     Haber Röportaj:  Ercan Ulutaş
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği'ne bağlı olan Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Van'daki Hakem ve Gözlemcileri yemekte buluşturdu.

Tffhgd Van şube başkanı eski klasman hakemi ve il gözlemcisi Halil kurt ve yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen organizasyona hakem camiasın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.Davetliler arasında il hakem kurulu başkanı Erol Akyürek ve kurul üyeleri,MHK bölgesel kurul üyesi Zafer Korkmaz,il eğitim sorumlusu Koray tan, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater,Askf Başkanı Ramazan Kıvanç,Van futbol il temsilcisi Taner coşkun,İpekyolu belediye Başkan yardımcısı Birol duman,il emniyet müdür yardımcısı ve spor şube müdürü Coşar Ağır ve spor şube personelleri bu organizasyon da van hakem ve gözlemcilerini yalnız bırakmadı.

Sezon açılışında bir konuşma yapan Dernek başkanı Halil Kurt Bölgesel kurul üyemiz Zafer Korkmaz hocamızın rahatsızlığı dolayısı ile ertelediğimiz sezon açılışımızı bugün yapmaktayız.Ancak geç olsun fakat güç olmasın diyerek bugün bir arada bulunuyoruz.

 

Yemekte bir konuşma yapan Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Halil Kurt " Bizim açımızdan çeşitli nedenlerden dolayı en önemlisi de Zafer Korkmaz hocamızın rahatsızlığı sebebiyle sezon açılışı yemeğini biraz geciktirdiğimiz için biraz üzgünüz. Çünkü bir kaç hafta oldu hem profesyonel hem de amatör  liglerin başlaması. Ancak yine geç olsun güç olmasın diyerek sizlerle bu programda buluşuyoruz. Bu programı düzenleme amacımız hakem camiamızın hem kaynaşması hem biraz sohbet biraz dinlenme ve muhabbet ederek güzel bir vakit geçirmesidir. Bu vesileyle ileride futbol sahasında da yapacağımız etkinlikle siz değerli ve fedakâr hakemlerimizle zaman zaman böyle toplu organizasyonlarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Bu akşamki yemekte davetimizi kırmayıp gelen başta hakem ve gözlemci hocalarımız olmak üzere tüm misafirlerimize yönetim kurulu üyelerim adına şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah hep birlikte kazasız belasız bir futbol sezonu yaşarız. Yine başta hakem ve gözlemcilerimiz olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

 

Yemekte birer konuşma yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, önceki dönem İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, Van İl Spor Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, İpekyolu Belediye Başkan yardımcısı Birol Duman Futbolun birer unsurları ve bir birini tamamlayan öğeleri olarak birlik beraberlik mesajları vererek genel anlamda hakemlere başarılar dileyerek güzel ve başarılı bir futbol sezonu temennilerinde bulundu.

 

Program çay eşliğinde yapılan sohbetler ve gecenin hatırası olarak çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

 

 

Haber Röportaj:  Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber