Van'da CHP İkiye Bölündü

Van Haber 08.04.2023 - 23:44, Güncelleme: 08.04.2023 - 23:44
 

Van'da CHP İkiye Bölündü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanlığı tarafından paylaşılan Milletvekili aday listesi büyük krize yol açtı.

14 Mayıs seçimleri için seçime katılacak partilerin kesin listesini YSK'ya bildirmelerine saatler kala CHP'den paylaşılan liste birçok seçmeni ve il teşkilatını ikiye böldü. Milletvekili aday listesi kamuoyuna sızdırıldıktan sonra elde edilen bilgiler Van'da CHP'ye büyük zarar verecek boyuta geldi. CHP Genel Merkezi Doğu masasnın daha karar vermeden kamuoyuna gizli veya alenen paylaşılan liste süni liste olarak yorumlanırken,  8 sekiz kişilik aday listesinin bu gece saat 24.00'dan sonra karar verileceği gelen bilgiler arasında . İşte paylaşılan liste! 1) SERACETTİN BEDİRHANOĞLU  2) ERCAN ÇİÇEK   3) YILMAZ KILIÇ   4) BURAK ÇITAK  5) ASLI ARVAS  6) CAFER GÜRSEL  7) MERAL AYHAN  8) AZİZ ÖREK 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanlığı tarafından paylaşılan Milletvekili aday listesi büyük krize yol açtı.

14 Mayıs seçimleri için seçime katılacak partilerin kesin listesini YSK'ya bildirmelerine saatler kala CHP'den paylaşılan liste birçok seçmeni ve il teşkilatını ikiye böldü.


Milletvekili aday listesi kamuoyuna sızdırıldıktan sonra elde edilen bilgiler Van'da CHP'ye büyük zarar verecek boyuta geldi.
CHP Genel Merkezi Doğu masasnın daha karar vermeden kamuoyuna gizli veya alenen paylaşılan liste süni liste olarak yorumlanırken,  8 sekiz kişilik aday listesinin bu gece saat 24.00'dan sonra karar verileceği gelen bilgiler arasında .
İşte paylaşılan liste!
1) SERACETTİN BEDİRHANOĞLU 
2) ERCAN ÇİÇEK
  3) YILMAZ KILIÇ
  4) BURAK ÇITAK
 5) ASLI ARVAS
 6) CAFER GÜRSEL 
7) MERAL AYHAN
 8) AZİZ ÖREK 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber