Van’da Bayan Basketbol Takımı Neden Deplasman Maçına Gidemedi?

Van Haber (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2019 - 14:24, Güncelleme: 20.01.2019 - 14:24
 

Van’da Bayan Basketbol Takımı Neden Deplasman Maçına Gidemedi?

Değerli  www.yerelvanhaber.com  okuyucuları; geleceğimizin teminatı olan Van Büyükşehir Belediye bayan Basketbol takımı nedeni bilinmez sebeplerle iki deplasman maçına gidemedi. Bir ilin gelişip ve büyüyebilmesi için spor kaçınılmaz sosyal bir faaliyet alanıdır.Hizmet alanlarında Büyükşehir Belediyesi  birçok projelere imza atmışken,bayan basketbol takımının maçlara çıkamaması hafızalarda silinmez derin bir üzüntü bıraktı.  Van Büyükşehir Belediyesi adıyla elde edilen başarılar Belediyenin başarısıdır.Aynı zamanda elde edilecek başarısız sonuçlarda yine Belediyeye aittir. Van halkının ortak şikayetlerinden bir tanesni ele alarak ‘’ Van’da Bayan Basketbol Takımı Neden Deplasman Maçına Gidemedi? Sorusuna birlikte cevap arayalım. Van halkını iddia ettiği halı saha turnuvaları için 600 çift ayakkabı ve birçok spor malzemelerine para harcanırken,neden bayan basketbol takımı maçlara çıkamıyor.   Daha soracağımız birçok soru bir yana dursun,’’ Van’da Bayan Basketbol Takımı Neden Deplasman Maçına Gidemedi ? cevabını yetkili büyüklerimizden Van halkı ivedilikle cevap beklemektedir. Büyükşehir Belediyesine  atanan Kayyumlar Van’a tarihi hizmetleri getirdi.Sosyal sorumluluk proje kapsamlarında yapılan hizmetlerle adeta çağ atladık. Beyler yazıktır,günahtır.Kayyumların yaptıkları hizmetleri örtmeyelim.Eğer Van Büyükşehir Belediyesi adı altında takımları kurduysanız  desteklerinizi de esirgemeyin.Aksi takdirde bu durum sizin hiçbir iş yapamayacağınızı gösterir. İnşallah bu tür yanlışlıkların bir daha yaşanmayacağı dileğiyle,sevgiyle kalın…

Değerli  www.yerelvanhaber.com  okuyucuları; geleceğimizin teminatı olan Van Büyükşehir Belediye bayan Basketbol takımı nedeni bilinmez sebeplerle iki deplasman maçına gidemedi.

Bir ilin gelişip ve büyüyebilmesi için spor kaçınılmaz sosyal bir faaliyet alanıdır.Hizmet alanlarında Büyükşehir Belediyesi  birçok projelere imza atmışken,bayan basketbol takımının maçlara çıkamaması hafızalarda silinmez derin bir üzüntü bıraktı.

 Van Büyükşehir Belediyesi adıyla elde edilen başarılar Belediyenin başarısıdır.Aynı zamanda elde edilecek başarısız sonuçlarda yine Belediyeye aittir.

Van halkının ortak şikayetlerinden bir tanesni ele alarak ‘’ Van’da Bayan Basketbol Takımı Neden Deplasman Maçına Gidemedi? Sorusuna birlikte cevap arayalım.

Van halkını iddia ettiği halı saha turnuvaları için 600 çift ayakkabı ve birçok spor malzemelerine para harcanırken,neden bayan basketbol takımı maçlara çıkamıyor.  

Daha soracağımız birçok soru bir yana dursun,’’ Van’da Bayan Basketbol Takımı Neden Deplasman Maçına Gidemedi ? cevabını yetkili büyüklerimizden Van halkı ivedilikle cevap beklemektedir.

Büyükşehir Belediyesine  atanan Kayyumlar Van’a tarihi hizmetleri getirdi.Sosyal sorumluluk proje kapsamlarında yapılan hizmetlerle adeta çağ atladık.

Beyler yazıktır,günahtır.Kayyumların yaptıkları hizmetleri örtmeyelim.Eğer Van Büyükşehir Belediyesi adı altında takımları kurduysanız  desteklerinizi de esirgemeyin.Aksi takdirde bu durum sizin hiçbir iş yapamayacağınızı gösterir.

İnşallah bu tür yanlışlıkların bir daha yaşanmayacağı dileğiyle,sevgiyle kalın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber