VAN'DA AMATÖR MAÇLAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Spor 06.03.2023 - 11:01, Güncelleme: 06.03.2023 - 11:10
 

VAN'DA AMATÖR MAÇLAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Ülkemizde geçtiğimiz ay Kahramanmaraş merkezli olmak üzere bir çok ilimizde can ve mal kayıplarına neden olan deprem dolayısıyla ara verilen Amatör Futbol Müsabakaları uzun bir süreden sonra kaldığı yerden devam ediyor.

  Hafta sonu Van Sanayi Spor Tesislerinde İl Van Spor ile  Erciş Gençlik Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmada Erciş Gençlik Belediye Spor rakibi İlvan Spor'u 3-2 yenmeyi başardı. Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı müsabakayı Bölgesel Hakem Yunus Gül yönetirken yardımcılıklarını ise BKYH Umut İncili ile BYH Rümeysa Gök üstlendi. Maçtan önce depremde vefat eden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmadan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan İlvan Spor Teknik Direktörü Lokman Keve "  Bugün burada rakibimize yenildik malesef ama hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok genç ve iddialı bir kadromuz mevcut. Bu nedenle biz takım olarak asla pes etmeyiz. Haklı bir galibiyet alan rakibimiz Erciş Gençlik Belediye Spor' da ayrıca tebrik ederim. Onların da yolu açık olsun. Van1.Amatör karşılaşmalarından alınan diğer sonuçlar şöyle; Van Yolspor                     2  Gürpınar Belediye Spor     3  İpekyolu Belediye Spor 3   Dsi Spor                             0     Van Belediye Genclik    7   Özel Hürriyet  Spor            2 Yeşil Gevaş Spor.           1    Başkale Spor                     6 Kartal Spor                      2    Özalp Spor                         3 Erciş Örene Spor            0    Altay Spor                          0   Haber Röportaj: Ercan Ulutaş                                                                                                 Spor Dostluk ve Kardeşliktir
Ülkemizde geçtiğimiz ay Kahramanmaraş merkezli olmak üzere bir çok ilimizde can ve mal kayıplarına neden olan deprem dolayısıyla ara verilen Amatör Futbol Müsabakaları uzun bir süreden sonra kaldığı yerden devam ediyor.

 

Hafta sonu Van Sanayi Spor Tesislerinde İl Van Spor ile  Erciş Gençlik Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmada Erciş Gençlik Belediye Spor rakibi İlvan Spor'u 3-2 yenmeyi başardı.
Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı müsabakayı Bölgesel Hakem Yunus Gül yönetirken yardımcılıklarını ise BKYH Umut İncili ile BYH Rümeysa Gök üstlendi.
Maçtan önce depremde vefat eden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmadan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan İlvan Spor Teknik Direktörü Lokman Keve "  Bugün burada rakibimize yenildik malesef ama hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok genç ve iddialı bir kadromuz mevcut. Bu nedenle biz takım olarak asla pes etmeyiz. Haklı bir galibiyet alan rakibimiz Erciş Gençlik Belediye Spor' da ayrıca tebrik ederim. Onların da yolu açık olsun.


Van1.Amatör karşılaşmalarından alınan diğer sonuçlar şöyle;
Van Yolspor                     2  Gürpınar Belediye Spor     3
 İpekyolu Belediye Spor 3   Dsi Spor                             0   
 Van Belediye Genclik    7   Özel Hürriyet  Spor            2
Yeşil Gevaş Spor.           1    Başkale Spor                     6
Kartal Spor                      2    Özalp Spor                         3
Erciş Örene Spor            0    Altay Spor                          0

 

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

 

                                                                                              Spor Dostluk ve Kardeşliktir

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber