Van'da Abdullah Çalım Sesleri

Van Haber 05.02.2023 - 16:35, Güncelleme: 05.02.2023 - 16:35
 

Van'da Abdullah Çalım Sesleri

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun istifa etmesinden sonra yerine gelecek isim kent gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

  Türkiye Yüzyılı ile "Teşkilat Buluşması'nda istifasını deklare  AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun yerine gelecek isim Abdullah Çalım olarak, kamuyu tarafından sıkça dile getiriliyor. Başkan Kayhan Türkmenoğlu'nun istifasının ardından İl Başkan Vekili Abdullah Çalım başkanlığında toplanan Van İl Yönetim Kurulu üyelerinin verdiği fotoğraf karesi kamuoyunun isteğini karşılık vereceği anlaşılıyor.   "ADALET TERAZİSİNDE HİÇ ŞAŞMADI"   İl Başkanlık koltuğunun boşluğunu dolduracak isim olarak gündeme gelen AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, 30 yıla yakın aktif  Belediye Başkan yardımcılığı görevinde hak ve adalet terazisinde halkın sevgisine Mazhar olan önemli isimlerden birisi olarak konuşulmaktadır.   "HALKIN ORTAK SEVGİSİ VANSPOR'A BÜYÜK HİZMETLERİ VAR"   Van ve bölge halkının ortak sevgisi olan Vanspor Kulüp Başkanlığı döneminde tesis, altyapı ve sportif alanlarda ilklere imza atan Abdullah Çalım'ın  taraflı tarafsız herkesin AK Parti Van İl Başkanı olarak atanması isteği güçlü bir isim olarak gündemeki yerini koruyor.   "İL TEMAYÜLÜ'NDE TÜM DESTEKLERİ ARKASINA ALDI"   İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun istifasının üzerinde daha saatler geçmeden Bölge Koordinatörü tarafından AK Parti Van İl Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan temayülde ortak karar olarak Abdullah Çalım sesleri güçlü çıkmaya başladı.
AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun istifa etmesinden sonra yerine gelecek isim kent gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor.
 
Türkiye Yüzyılı ile "Teşkilat Buluşması'nda istifasını deklare  Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun yerine gelecek isim Abdullah Çalım olarak, kamuyu tarafından sıkça dile getiriliyor.
Başkan Kayhan Türkmenoğlu'nun istifasının ardından İl Başkan Vekili Abdullah Çalım başkanlığında toplanan Van İl Yönetim Kurulu üyelerinin verdiği fotoğraf karesi kamuoyunun isteğini karşılık vereceği anlaşılıyor.
 
"ADALET TERAZİSİNDE HİÇ ŞAŞMADI"
 
İl Başkanlık koltuğunun boşluğunu dolduracak isim olarak gündeme gelen Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, 30 yıla yakın aktif  Belediye Başkan yardımcılığı görevinde hak ve adalet terazisinde halkın sevgisine Mazhar olan önemli isimlerden birisi olarak konuşulmaktadır.
 
"HALKIN ORTAK SEVGİSİ VANSPOR'A BÜYÜK HİZMETLERİ VAR"
 
Van ve bölge halkının ortak sevgisi olan Vanspor Kulüp Başkanlığı döneminde tesis, altyapı ve sportif alanlarda ilklere imza atan Abdullah Çalım'ın  taraflı tarafsız herkesin Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkanı olarak atanması isteği güçlü bir isim olarak gündemeki yerini koruyor.
 
"İL TEMAYÜLÜ'NDE TÜM DESTEKLERİ ARKASINA ALDI"
 
İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun istifasının üzerinde daha saatler geçmeden Bölge Koordinatörü tarafından Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan temayülde ortak karar olarak Abdullah Çalım sesleri güçlü çıkmaya başladı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber