Van'a Eskrimde Türkiye 3.lüğü Madalyası Geldi

Spor 24.12.2022 - 15:21, Güncelleme: 24.12.2022 - 15:36
 

Van'a Eskrimde Türkiye 3.lüğü Madalyası Geldi

Okul sporlar Türkiye şampiyon sında Van ilk madalya

  Okul Sporlar Eskrim Türkiye Şampiyonası Ankara ilinde gerçekleştirildi.      Her ilin il kontenjanına göre yapılan yarışmada Küçükler Kategorisinde Van'a ilk madalya Suer Bulut Aras Saydut'tan geldi. Şampiyonayı Türkiye 3. Olarak tamamlayan minik sporcu Van'a büyük gurur yaşattı.  Van Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu adına yarışan sporcu Süer Bulut Aras Saydut, İl birincisi olarak katıldıtığı Türkiye şampiyonası'nda 3.olmayı başardı. Söz konusu Eskirm Sporu Türkiye Şampiyonası ile ilgili bir açıklama yapan Antrenör Aziz Saydut " Sporcum Süer Bulut Aras Eskrim dalında Van İl Birinciliği elde ederek, Türkiye Şampiyonasına katılmayı haketti. Burada da çok güzel bir mücadele sonucunda Türkiye 3.sü olarak müsabakaları ilk üçte tamamlamayı başardı. Tabi ben de hocası olarak sporcumla gurur duydum. İnşallah Eskrim sporuna çok daha fazla emekler vererek başarılarımızı devam ettireceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.     Haber Ropörtaj :  Ercan Ulutaş
Okul sporlar Türkiye şampiyon sında Van ilk madalya

 

Okul Sporlar Eskrim Türkiye Şampiyonası Ankara ilinde gerçekleştirildi.      Her ilin il kontenjanına göre yapılan yarışmada Küçükler Kategorisinde Van'a ilk madalya Suer Bulut Aras Saydut'tan geldi.

Şampiyonayı Türkiye 3. Olarak tamamlayan minik sporcu Van'a büyük gurur yaşattı. 

Van Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu adına yarışan sporcu Süer Bulut Aras Saydut, İl birincisi olarak katıldıtığı Türkiye şampiyonası'nda 3.olmayı başardı.

Söz konusu Eskirm Sporu Türkiye Şampiyonası ile ilgili bir açıklama yapan Antrenör Aziz Saydut " Sporcum Süer Bulut Aras Eskrim dalında Van İl Birinciliği elde ederek, Türkiye Şampiyonasına katılmayı haketti. Burada da çok güzel bir mücadele sonucunda Türkiye 3.sü olarak müsabakaları ilk üçte tamamlamayı başardı. Tabi ben de hocası olarak sporcumla gurur duydum. İnşallah Eskrim sporuna çok daha fazla emekler vererek başarılarımızı devam ettireceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Haber Ropörtaj :  Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber