Van Spor Güzel Futbolu İle 3 Puanı Aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2019 - 21:55, Güncelleme: 24.11.2019 - 21:55
 

Van Spor Güzel Futbolu İle 3 Puanı Aldı

Vanspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Bayburt İl Özel İdare Spor'u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. İkinci Lig Kırmızı grubun iki güçlü rakibi Van Spor FK evinde Bayburt Spor'u Tunç Behram ve Sedar Cansu'nun golleriyle 2-0 yenerek tekrar yükselişe geçti. Vanspor Taner Taşkın teknik sorumluluğunda sahaya Asil Kaan Güler, Barış Gök, Samet Cantürk, Yakup Demir, Şerif Doğan, Barış Sağır, Sefa Küpeli, Mehmet Sıddık İstemi, Serdar Cansu, Emrah Tacir ve Tunç Murat Behram ilk onbiri ile çıktı.  Bayburt Özel İdarespor ise Bülent Demirkanlı teknik sorumluluğunda sahaya; Alişan Şeker, Erol Yükseker, Bilal Gülden, Haydar Deniz, Emre Şahin, Sinan Özkan, Tayyip Kanarya, Yusuf Onur Arıkan, Azad Filiz, Volkan Çekiç ve Ethem Ercan Pülgir ilk onbiri ile çıktı.

Vanspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Bayburt İl Özel İdare Spor'u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

İkinci Lig Kırmızı grubun iki güçlü rakibi Van Spor FK evinde Bayburt Spor'u Tunç Behram ve Sedar Cansu'nun golleriyle 2-0 yenerek tekrar yükselişe geçti.

Vanspor Taner Taşkın teknik sorumluluğunda sahaya

Asil Kaan Güler, Barış Gök, Samet Cantürk, Yakup Demir, Şerif Doğan, Barış Sağır, Sefa Küpeli, Mehmet Sıddık İstemi, Serdar Cansu, Emrah Tacir ve Tunç Murat Behram ilk onbiri ile çıktı.

 Bayburt Özel İdarespor ise Bülent Demirkanlı teknik sorumluluğunda sahaya; Alişan Şeker, Erol Yükseker, Bilal Gülden, Haydar Deniz, Emre Şahin, Sinan Özkan, Tayyip Kanarya, Yusuf Onur Arıkan, Azad Filiz, Volkan Çekiç ve Ethem Ercan Pülgir ilk onbiri ile çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber