Van Şehit Aileleri Yeni Başkanını Seçti

Gündem 17.10.2022 - 14:44, Güncelleme: 17.10.2022 - 14:44
 

Van Şehit Aileleri Yeni Başkanını Seçti

Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği yeni başkanını seçti.

Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği yeni başkanını seçti. Uzun süredir Ahmet Baki'nin başkanlığını yürüttüğü dernek, geçtiğimiz hafta Genel Kurul Kararı alarak kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Ahmet Baki kongrede aday olmadı. Tek liste gidilen kongrede Hakan Kahraman delegelerin ve üyelerin tamamının oyunu alarak oy birliği ile başkanlığa seçildi. Hakan Kahraman'ın yönetimi ise şu isimlerden oluşmaktadır. 1- Hakan Kahraman 2- Ferhat Kızılkaya 3- Necdet Yavuz 4- Mihraç Ürgüt 5- Yaşar Akman 6- Sebahattin Samsa 7- Erkan Polater   Söz konusu kongreden sonra kısa bir açıklama yapan Van Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nin çiçeği burnundaki yeni başkanı Hakan Kahraman " Bizi ortak paydada bir araya getiren unsur hepimizin bir şehit yakını olmasıdır. Kimimizin babası,kimimizin eşi, kimimizin kardeşi,kimisinin de evladı bu vatan uğruna şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Bu bizim için hem katlanılması zor bir duygu hem de bir taraftan gurur kaynağıdır.    Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanlığını şahsıma reva gören tüm üyelerime sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Allah yeni dönemde yapacağımız işlerde bizi üyelerimize mahçup etmesin inşallah. Yapacak işlerimizde istişareye çok önem vereceğiz derneğimizin yararına olacak çalışmaları her birlikte yapacağız, dedi.     Haber Ropörtaj  :   Ercan Ulutaş  
Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği yeni başkanını seçti.

Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği yeni başkanını seçti. Uzun süredir Ahmet Baki'nin başkanlığını yürüttüğü dernek, geçtiğimiz hafta Genel Kurul Kararı alarak kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Ahmet Baki kongrede aday olmadı. Tek liste gidilen kongrede Hakan Kahraman delegelerin ve üyelerin tamamının oyunu alarak oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Hakan Kahraman'ın yönetimi ise şu isimlerden oluşmaktadır.

1- Hakan Kahraman

2- Ferhat Kızılkaya

3- Necdet Yavuz

4- Mihraç Ürgüt

5- Yaşar Akman

6- Sebahattin Samsa

7- Erkan Polater

 

Söz konusu kongreden sonra kısa bir açıklama yapan Van Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nin çiçeği burnundaki yeni başkanı Hakan Kahraman " Bizi ortak paydada bir araya getiren unsur hepimizin bir şehit yakını olmasıdır. Kimimizin babası,kimimizin eşi, kimimizin kardeşi,kimisinin de evladı bu vatan uğruna şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Bu bizim için hem katlanılması zor bir duygu hem de bir taraftan gurur kaynağıdır. 

 

Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanlığını şahsıma reva gören tüm üyelerime sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Allah yeni dönemde yapacağımız işlerde bizi üyelerimize mahçup etmesin inşallah. Yapacak işlerimizde istişareye çok önem vereceğiz derneğimizin yararına olacak çalışmaları her birlikte yapacağız, dedi.

 

 

Haber Ropörtaj  :   Ercan Ulutaş  

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber