Van Şehit Aileleri Kongreye Gidiyor

Gündem 30.09.2022 - 11:45, Güncelleme: 30.09.2022 - 14:45
 

Van Şehit Aileleri Kongreye Gidiyor

Van Şehit ve Gazi Aileleri Genel Kurul Toplantı Duyurusunda Bulundu

  Dernek yönetiminin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi. Derneğimizin 10.olağanüstü Genel Kurul Toplantısı aşağıda gündem maddelerinin görüşülüp, karara bağlanarak sonuçlandırılması için 15.10.2022 Cumartesi günü saat 10.30’da mevcut dernek yerleşim yerinde, şayet yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının 22.10.2022 tarihinde aynı yer ve aynı saatte yapılmasına yönetim kurulumuzun 20.09.2022 tarihli ve 2022/9 sayılı kararıyla karar verilmiştir.     Genel Kurul Toplantı Gündemi Yoklama ve Açılış Divan Heyeti Seçimi Yönetim Kurulunun Faaliyet ve Denetim Raporlarının okunması ve Genel Kurulca onaylanması için oya sunulması, Dernek zorunlu organlarının Seçimi Dilek Temenniler ve Kapanış.       Toplantı günü,saati,yeri ve gündemi yönetim kurulumuzca dernek tüzüğüne göre tespit edilen genel kurul toplantısına katılma hakkı bulunan üyelere yazılı olarak imza karşılığında bildirilmek üzere iş bu toplantı duyurusu düzenlenmiş olup, toplantıya katılma hakkı bulunan dernek üyeleri tebliğ listesinde belirtilmiştir.                                                                                                                        Dernek Yönetimi
Van Şehit ve Gazi Aileleri Genel Kurul Toplantı Duyurusunda Bulundu

 

Dernek yönetiminin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Derneğimizin 10.olağanüstü Genel Kurul Toplantısı aşağıda gündem maddelerinin görüşülüp, karara bağlanarak sonuçlandırılması için 15.10.2022 Cumartesi günü saat 10.30’da mevcut dernek yerleşim yerinde, şayet yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının 22.10.2022 tarihinde aynı yer ve aynı saatte yapılmasına yönetim kurulumuzun 20.09.2022 tarihli ve 2022/9 sayılı kararıyla karar verilmiştir.

 

 

Genel Kurul Toplantı Gündemi

  1. Yoklama ve Açılış
  2. Divan Heyeti Seçimi
  3. Yönetim Kurulunun Faaliyet ve Denetim Raporlarının okunması ve Genel Kurulca onaylanması için oya sunulması,
  4. Dernek zorunlu organlarının Seçimi
  5. Dilek Temenniler ve Kapanış.

 

 

 

Toplantı günü,saati,yeri ve gündemi yönetim kurulumuzca dernek tüzüğüne göre tespit edilen genel kurul toplantısına katılma hakkı bulunan üyelere yazılı olarak imza karşılığında bildirilmek üzere iş bu toplantı duyurusu düzenlenmiş olup, toplantıya katılma hakkı bulunan dernek üyeleri tebliğ listesinde belirtilmiştir.

 

 

 

 

 

                                                                                                             Dernek Yönetimi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber