Van Masterler Dayamışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Spor 23.06.2023 - 23:32, Güncelleme: 23.06.2023 - 23:32
 

Van Masterler Dayamışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Van futbolunun efsane isimlerinin bir arada olduğu Van Masterler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri birlik ve beraberlik gecesinde Dedeman Otel’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

Van Masterler Dayamışma Yemeğinde Bir Araya Geldi Van futbolunun efsane isimlerinin bir arada olduğu Van Masterler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri birlik ve beraberlik gecesinde Dedeman Otel’in ev sahipliğinde bir araya geldi. Van’ın tek resort oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Resort Otel işletme sahibi Fatih Dede ve genel müdür Recep Sulhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğinde Van futboluna emek veren her biri ayrı bir değer olan Vanspor’un eski profesyonel futbolcularından oluşan Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkani İbrahim Koç başkanlığında yönetim kurulu ve dernek üyeleri bir araya geldi. Dedeman Resort Otel’de gerçekleşen yemekte Van Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı İbrahim Koç tarafından Van Masterler Derneği Kurucu Başkanı Zeki Yılmaz’a başkanlık sürecinde bu zamana kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı Van Masterler adına bir teşekkür plaketi verildi. Plaket takdimi sonrasında kısa bir konuşma yapan Van Masterler Derneği Yönetim kurulu eski Başkanı Zeki Yılmaz, Öncelikle bizleri ağırlayan Dedeman Resort Otel işletme sahibi Sayın Fatih Dede ve Otel Genel müdürü Recep Sulhan’a teşekkür ediyorum. öncelikle beni plaketle onurlandıran Van Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı İbrahim Koç’a çok teşekkür ediyorum. Van Masterler Derneğini Metin Şevgin ve Enver Azbay’la birlikte bir yönetim oluşturduk ve buraya kadar en iyi şekilde getirdik. Bundan sonrada iyi yönetileceğinden şüpheniz yok. Bu görevi değerli kardeşimiz İbrahim Koç’a gönül rızasıyla teslim ederek, başkan Koç’a ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. Van Masterler Derneği Başkanı İbrahim Koç ise gecede yaptığı konuşmada, Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu olarak, geleneksel olmasını dilediğimiz dayanışma gecesinde bizleri misafir eden başta Dedeman Otel işletme sahibi Sayın Fatih Dede ve Otel Genel müdürü Recep Sulhan’a teşekkür ediyoruz. Bu geceyi anlamlı kılan Van Masterler Derneği kurucu başkanlığını en iyi şekilde yerine getiren ve başkanlık görevini bizlere gönül rızasıyla bırakan kaptanımız Zeki Yılmaz’a bu zamana kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Van Masterler ailesinin birer parçası olmaktan son derece mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Koç, “Bizlerin bu çatı altında ortak bir amacı var oda birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek” dedi. Gecenin sonunda ise Başkan İbrahim Koç tarafından Dedem Resort Otel Genel müdürü Recep Sulhan’a misafirperverliği için bir teşekkür plaketi verildi. Geceye Van Masterler Derneği kurucu başkanlarından Zeki Yılmaz, Masterler Derneği Yeni Başkanı İbrahim Koç, Enver Azbay, Metin Şevgin, Fahri Baştürk, Oktay Aksoy, Ergin Çiftçi, Barış Meriç, Emin Çallı, Can Polat, Hakan Camuşcu, Cihan Bucak, Meriç Harman, Yunus Çiftçi, Harun Çorlu, Özcan Polater, Servet Ayhan, Miraç Akgün, Emrah Uğurlu ve Rıdvan Can katıldı.
Van futbolunun efsane isimlerinin bir arada olduğu Van Masterler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri birlik ve beraberlik gecesinde Dedeman Otel’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

Van Masterler Dayamışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Van futbolunun efsane isimlerinin bir arada olduğu Van Masterler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri birlik ve beraberlik gecesinde Dedeman Otel’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

Van’ın tek resort oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Resort Otel işletme sahibi Fatih Dede ve genel müdür Recep Sulhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğinde Van futboluna emek veren her biri ayrı bir değer olan Vanspor’un eski profesyonel futbolcularından oluşan Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkani İbrahim Koç başkanlığında yönetim kurulu ve dernek üyeleri bir araya geldi.

Dedeman Resort Otel’de gerçekleşen yemekte Van Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı İbrahim Koç tarafından Van Masterler Derneği Kurucu Başkanı Zeki Yılmaz’a başkanlık sürecinde bu zamana kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı Van Masterler adına bir teşekkür plaketi verildi.
Plaket takdimi sonrasında kısa bir konuşma yapan Van Masterler Derneği Yönetim kurulu eski Başkanı Zeki Yılmaz, Öncelikle bizleri ağırlayan Dedeman Resort Otel işletme sahibi Sayın Fatih Dede ve Otel Genel müdürü Recep Sulhan’a teşekkür ediyorum.
öncelikle beni
plaketle onurlandıran Van Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı İbrahim Koç’a çok teşekkür ediyorum.
Van Masterler Derneğini Metin Şevgin ve Enver Azbay’la birlikte bir yönetim oluşturduk ve buraya kadar en iyi şekilde getirdik. Bundan sonrada iyi yönetileceğinden şüpheniz yok. Bu görevi değerli kardeşimiz İbrahim Koç’a gönül rızasıyla teslim ederek, başkan Koç’a ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Van Masterler Derneği Başkanı İbrahim Koç ise gecede yaptığı konuşmada, Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu olarak, geleneksel olmasını dilediğimiz dayanışma gecesinde bizleri misafir eden başta Dedeman Otel işletme sahibi Sayın Fatih Dede ve Otel Genel müdürü Recep Sulhan’a teşekkür ediyoruz. Bu geceyi anlamlı kılan Van Masterler Derneği kurucu başkanlığını en iyi şekilde yerine getiren ve başkanlık görevini bizlere gönül rızasıyla bırakan kaptanımız Zeki Yılmaz’a bu zamana kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Van Masterler ailesinin birer parçası olmaktan son derece mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Koç, “Bizlerin bu çatı altında ortak bir amacı var oda birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek” dedi.

Gecenin sonunda ise Başkan İbrahim Koç tarafından Dedem Resort Otel Genel müdürü Recep Sulhan’a misafirperverliği için bir teşekkür plaketi verildi.

Geceye Van Masterler Derneği kurucu başkanlarından Zeki Yılmaz, Masterler Derneği Yeni Başkanı İbrahim Koç, Enver Azbay, Metin Şevgin, Fahri Baştürk, Oktay Aksoy, Ergin Çiftçi, Barış Meriç, Emin Çallı, Can Polat, Hakan Camuşcu, Cihan Bucak,
Meriç Harman, Yunus Çiftçi, Harun Çorlu, Özcan Polater, Servet Ayhan, Miraç Akgün,
Emrah Uğurlu ve Rıdvan Can katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber