Van İl Milli Eğitim Müdürü Tevke’den Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2020 - 12:52, Güncelleme: 04.06.2020 - 12:52
 

Van İl Milli Eğitim Müdürü Tevke’den Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Şahin Uçkan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların geçmiş Bayramını kutladı. Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü beraberindeki İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Şahin Uçkan ile beraber ziyarette bulunan İl Müdürü Tevke, ilk olarak Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevi oğlu ve hazırda bulunan İlçe Şube Müdürleri Zakir Taşkın ve Mehmet Kızıldeniz tarafından karşılandı. Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyarette bulunan İl Müdürü Tevke ve beraberindekiler kurum personellerinin odalarına tek tek giderek geçmiş bayramlarını kutladıktan sonra Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu’nun makam odasına geçerek kurum hakkında bilgiler aldı.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Şahin Uçkan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların geçmiş Bayramını kutladı.
Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü beraberindeki İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Şahin Uçkan ile beraber ziyarette bulunan İl Müdürü Tevke, ilk olarak Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevi oğlu ve hazırda bulunan İlçe Şube Müdürleri Zakir Taşkın ve Mehmet Kızıldeniz tarafından karşılandı. Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyarette bulunan İl Müdürü Tevke ve beraberindekiler kurum personellerinin odalarına tek tek giderek geçmiş bayramlarını kutladıktan sonra Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu’nun makam odasına geçerek kurum hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber