VAN HALKI YENİ BAŞKAN BAŞDİNÇ’İ BAĞRINA BASTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2020 - 09:17, Güncelleme: 16.01.2020 - 09:17
 

VAN HALKI YENİ BAŞKAN BAŞDİNÇ’İ BAĞRINA BASTI

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Nuri Başdinç, göreve gelmesiyle birlikte Tuşba halkının büyük ilgisiyle karşılandı. Türkiye genelinde teşkilat yapısında büyük bir titizlikle değişime giden Ak Parti ince eleyip sık dokuyor. Eğitimli, bilgili, donanımlı, tevazu, samimiyet ve toplum tarafından büyük bir karşılığı olan Mimar Mehmet Nuri Başdinç’in Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına getirilmesiyle beraber memnuniyetlerini sosyal medya aracılığıyla da dile getiren vatandaşlar, adeta patlama yaparak kısa sürede gündem haline geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda, bu değişimin başta Van olmak üzere Tuşba’da da özlenen 2002 teşkilat ruhu ve vizyonunun tekrar yaşanacağının vurgusu yapıldı. “İlçe Başkanlığında Ziyaret İzdihamı Sürüyor” Ak Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığı atamalarının tamamlanmasıyla birlikte Van’a gelen yeni genç başkan, parti teşkilatı mensupları ve Tuşba halkı tarafından Havaalanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Havaalanında kendisini karşılayanlarla kucaklaşan başkan Başdinç, ayağının tozuyla Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı binasında kendisini bekleyen partililerle bir araya geldi. Parti binasını tıka basa dolduran vatandaşlar, adeta ziyaret izdihamına yol açtılar. “Parti Binası Vatandaşlarımızın Evidir” Parti binasında vatandaşların yoğun ziyaretlerini kabul eden başkan Başdinç, “Eskisi yenisi yok. Hep birlikte büyük bir aşkla, büyük Türkiye hedeflerine beraber yürüyeceğiz. Bugün parti binamızda ziyaretimize gelen vatandaşlarımızdan da anlaşılıyor ki; 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Buradan tüm Van halkına sesleniyorum; parti binamızın kapısı herkese açıktır. İlçe teşkilatımızın binası, çalışanları ve başkanı olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Herkesi kucaklayarak bir araya getireceğiz. Bu ilin enerjisini kavga ederek, birilerini ötekileştirerek harcamayacağız. Aksine İlimizin enerjisini sorunlarımızı bertaraf etmeye ve şehrimizi geliştirmeye odaklayacağız. Partimizi ve şehrimizi daha ileriye taşıyacak vizyon, bilgi ve deneyime sahip olduğumuzu ve bu şehri geleceğe taşımak için gayret göstereceğiz. Yeni Türkiye'de artık arkaya bakmak yok, yürümek yok, koşmak var. Hedefimiz, 2023 ve 2071. Bu doğrultuda en önceliğimiz bu memlekete ve vatandaşa hizmet olacaktır”dedi. Haber: Erhan Uğurlu


Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Nuri Başdinç, göreve gelmesiyle birlikte Tuşba halkının büyük ilgisiyle karşılandı.
Türkiye genelinde teşkilat yapısında büyük bir titizlikle değişime giden Ak Parti ince eleyip sık dokuyor. Eğitimli, bilgili, donanımlı, tevazu, samimiyet ve toplum tarafından büyük bir karşılığı olan Mimar Mehmet Nuri Başdinç’in Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına getirilmesiyle beraber memnuniyetlerini sosyal medya aracılığıyla da dile getiren vatandaşlar, adeta patlama yaparak kısa sürede gündem haline geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda, bu değişimin başta Van olmak üzere Tuşba’da da özlenen 2002 teşkilat ruhu ve vizyonunun tekrar yaşanacağının vurgusu yapıldı.


“İlçe Başkanlığında Ziyaret İzdihamı Sürüyor”


Ak Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığı atamalarının tamamlanmasıyla birlikte Van’a gelen yeni genç başkan, parti teşkilatı mensupları ve Tuşba halkı tarafından Havaalanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Havaalanında kendisini karşılayanlarla kucaklaşan başkan Başdinç, ayağının tozuyla Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı binasında kendisini bekleyen partililerle bir araya geldi. Parti binasını tıka basa dolduran vatandaşlar, adeta ziyaret izdihamına yol açtılar.


“Parti Binası Vatandaşlarımızın Evidir”


Parti binasında vatandaşların yoğun ziyaretlerini kabul eden başkan Başdinç, “Eskisi yenisi yok. Hep birlikte büyük bir aşkla, büyük Türkiye hedeflerine beraber yürüyeceğiz. Bugün parti binamızda ziyaretimize gelen vatandaşlarımızdan da anlaşılıyor ki; 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Buradan tüm Van halkına sesleniyorum; parti binamızın kapısı herkese açıktır. İlçe teşkilatımızın binası, çalışanları ve başkanı olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Herkesi kucaklayarak bir araya getireceğiz. Bu ilin enerjisini kavga ederek, birilerini ötekileştirerek harcamayacağız. Aksine İlimizin enerjisini sorunlarımızı bertaraf etmeye ve şehrimizi geliştirmeye odaklayacağız. Partimizi ve şehrimizi daha ileriye taşıyacak vizyon, bilgi ve deneyime sahip olduğumuzu ve bu şehri geleceğe taşımak için gayret göstereceğiz. Yeni Türkiye'de artık arkaya bakmak yok, yürümek yok, koşmak var. Hedefimiz, 2023 ve 2071. Bu doğrultuda en önceliğimiz bu memlekete ve vatandaşa hizmet olacaktır”dedi.

Haber: Erhan Uğurlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber