Van’ da büyük kayıp

Gündem 10.03.2023 - 14:01, Güncelleme: 10.03.2023 - 14:01
 

Van’ da büyük kayıp

2017 yılından itibaren VASKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığını yürüten, Akdamar Adasına İçme suyu götürülmesi, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Edremit Kanalizasyon Projesininde içinde bulunduğu pek çok projeye imza atan Harun Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü’ ne atandı.

2017 yılından itibaren VASKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığını yürüten, Akdamar Adasına İçmesuyu götürülmesi, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Edremit Kanalizasyon Projesininde içinde bulunduğu pek çok projeye imza atan Harun Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiski Genel Müdürlüğü’ ne atandı. Özel İdare kökenli, genç yaşında başarılı projelere imza atan ve Van’ ın altyapısına yüksek derecede katkı sağlayan, Van’ ımızın öz evladı Harun Şahin, , neden VASKİ  Genel Müdürlüğündeki başkanlık görevinden istifa etti ve tayin istedi? Tüm su ve kanalizasyon idarelerinde altyapı bilgisi ile saygı toplayan, Van’ın altyapısına çok büyük katkılarda bulunan, AB ve Dünya Bankası projelerini yürüten başarılı bir başkanın gitmesi Van için büyük kayıp olmakla birlikte, bürokrasi ve Van siyasetinin bu olayı sorgulaması gerekmektedir. Yıllarca başarılı, ilkeli ve dürüst bir yol izleyen genç bir bürokratın kendi memleketine hizmet ederken neden başkanlık görevinden istifa edip başka bir kuruma gittiğini hepimizin sorgulaması lazım. Bu gidişle biz pek çok liyakatli hemşehrimizi başka illere kaptıracağız. Van da maalesef kaderine razı gelip, iş bilmeyen insanların elinde günü birlik çalışmalarla heba olup gidecek. Yapmış olduğun başarılı çalışmalardan ve ilkeli duruşundan dolayı teşekkürler. Gitmiş olduğun yerde yine güzel işler yapacağına eminiz. Umarım ileride geri döner ve memleketine tekrar güzel projeler kazandırabilirsin.
2017 yılından itibaren VASKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığını yürüten, Akdamar Adasına İçme suyu götürülmesi, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Edremit Kanalizasyon Projesininde içinde bulunduğu pek çok projeye imza atan Harun Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü’ ne atandı.


2017 yılından itibaren VASKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığını yürüten, Akdamar Adasına İçmesuyu götürülmesi, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Edremit Kanalizasyon Projesininde içinde bulunduğu pek çok projeye imza atan Harun Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiski Genel Müdürlüğü’ ne atandı.

Özel İdare kökenli, genç yaşında başarılı projelere imza atan ve Van’ ın altyapısına yüksek derecede katkı sağlayan, Van’ ımızın öz evladı Harun Şahin, , neden VASKİ  Genel Müdürlüğündeki başkanlık görevinden istifa etti ve tayin istedi?

Tüm su ve kanalizasyon idarelerinde altyapı bilgisi ile saygı toplayan, Van’ın altyapısına çok büyük katkılarda bulunan, AB ve Dünya Bankası projelerini yürüten başarılı bir başkanın gitmesi Van için büyük kayıp olmakla birlikte, bürokrasi ve Van siyasetinin bu olayı sorgulaması gerekmektedir. Yıllarca başarılı, ilkeli ve dürüst bir yol izleyen genç bir bürokratın kendi memleketine hizmet ederken neden başkanlık görevinden istifa edip başka bir kuruma gittiğini hepimizin sorgulaması lazım.

Bu gidişle biz pek çok liyakatli hemşehrimizi başka illere kaptıracağız. Van da maalesef kaderine razı gelip, iş bilmeyen insanların elinde günü birlik çalışmalarla heba olup gidecek. Yapmış olduğun başarılı çalışmalardan ve ilkeli duruşundan dolayı teşekkürler. Gitmiş olduğun yerde yine güzel işler yapacağına eminiz. Umarım ileride geri döner ve memleketine tekrar güzel projeler kazandırabilirsin.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber