Van Bölge Hastanesinde Güvenlik Haftası kutlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 19:39, Güncelleme: 30.06.2020 - 19:39
 

Van Bölge Hastanesinde Güvenlik Haftası kutlandı

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Güvenlik Haftası kutlandı. 26-30 Haziran Güvenlik Haftası olarak kabul edilen kutlamada S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimi Doç.Dr Sabahattin Çelik'in katılımlarıyla samimi bir ortamda kutlandı. Özel Güvenlik personellerinin yaptığı işin önemi ve zorluğu hakkında konuşan Başhekim Çelik" Özel Güvenlik Haftasını içten duygularımla kutluyorum. Öncelikle hastanemizde hizmet kalitesinin yükselmesinde emekleriniz yüzde yüzdür. Türkiye genelinde kalite çıtamızın zirveye çıkması sizlerin özverili çalışmalarınız sayesinde olmuştur. Sizler hastanemizde bir aile ortamı hazırladınız. Asayişi sağlayarak güvenli bir çalışma alanı olusturdunuz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, teknisyenler, otomasyonlar ve diğer çalışma arkadaşlarımız sizler sayesinde verimli olmaya çalışıyorlar. Hastanemize katkılarınızdan dolayı tüm idari kadrom adına sizlere teşekkür eder, tekrar gününüz kutlu olsun " dedi. Sosyal ve ekonomik anlamda binbir zorluklara rağmen görevlerini layıkıyla icra eden Güvenlik personellerinin ne kadar önemli ve kutsal bir görev yaptıklarını vurgu yapan Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile " Bizler Özel Güvenlik Görevlileri olarak cennet vatanımıza yılın 365 gününde yaz, kış, yağmur, çamur demeden devletimizin emrinde milletimizin yanında can ve mak güvenliğini korumak amaçlı canımız pahasına görev yapan görevlileriz. 16 yıl önce merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından meclise sunulan Özel Güvenlik Yasası vefatından sonra 26- 30 Haziran 2004 yılında T.B.M.M'de onay alıp yasalaştıktan sonra Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bizler için milad yılı olan 26- 30 Haziran her sene Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Şuan ülke genelinde 1 milyon 692 bin 163 kişi Özel Güvenlik sertifika sahibidir.1milyon 138 bin kişi Özel Güvenlik kimlik kartı sahibir. Sayımızın her geçen gün arttığını dile getiren Güvenlik Amiri Bile ilimizde aktif çalışan meslektaşlarımızın sayısı 2 bin 250 kişidir. İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle hazırlanan " KAAN" projesi arkadaşlarımızın büyük başarılarına şahit oluyoruz. " Pandemi sürecinde Olağanüstü başarılara imza attık" Guvenlik Amiri Selami Bile "Dünyaya yayılan ve ülkemizi de pençesi altına alan Covid 19 salgın hastalığına rağmen 7-24 esasıyla çalışan Özel Güvenlik Görevlileri arkadaşlarımız dik duruşlarıyla olağanüstü başarılara imza attılar. Bu zorlu pandemi sürecinde ve görevi basında şehit olan meslektaşlarıma Allah'tan rahmet gazilerimize ise şifalar diliyorum " diye konuştu. Özel Güvenlik Haftası kutlaması Hastane Başhekimi Doç Dr Sabahattin Çelik tarafından takdim edilen plaketlerleson buldu. Haber; Erhan Uğurlu


S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Güvenlik Haftası kutlandı.
26-30 Haziran Güvenlik Haftası olarak kabul edilen kutlamada S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimi Doç.Dr Sabahattin Çelik'in katılımlarıyla samimi bir ortamda kutlandı.
Özel Güvenlik personellerinin yaptığı işin önemi ve zorluğu hakkında konuşan Başhekim Çelik" Özel Güvenlik Haftasını içten duygularımla kutluyorum. Öncelikle hastanemizde hizmet kalitesinin yükselmesinde emekleriniz yüzde yüzdür. Türkiye genelinde kalite çıtamızın zirveye çıkması sizlerin özverili çalışmalarınız sayesinde olmuştur. Sizler hastanemizde bir aile ortamı hazırladınız. Asayişi sağlayarak güvenli bir çalışma alanı olusturdunuz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, teknisyenler, otomasyonlar ve diğer çalışma arkadaşlarımız sizler sayesinde verimli olmaya çalışıyorlar. Hastanemize katkılarınızdan dolayı tüm idari kadrom adına sizlere teşekkür eder, tekrar gününüz kutlu olsun " dedi.
Sosyal ve ekonomik anlamda binbir zorluklara rağmen görevlerini layıkıyla icra eden Güvenlik personellerinin ne kadar önemli ve kutsal bir görev yaptıklarını vurgu yapan Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile " Bizler Özel Güvenlik Görevlileri olarak cennet vatanımıza yılın 365 gününde yaz, kış, yağmur, çamur demeden devletimizin emrinde milletimizin yanında can ve mak güvenliğini korumak amaçlı canımız pahasına görev yapan görevlileriz.
16 yıl önce merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından meclise sunulan Özel Güvenlik Yasası vefatından sonra 26- 30 Haziran 2004 yılında T.B.M.M'de onay alıp yasalaştıktan sonra Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bizler için milad yılı olan 26- 30 Haziran her sene Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır.
Şuan ülke genelinde 1 milyon 692 bin 163 kişi Özel Güvenlik sertifika sahibidir.1milyon 138 bin kişi Özel Güvenlik kimlik kartı sahibir. Sayımızın her geçen gün arttığını dile getiren Güvenlik Amiri Bile ilimizde aktif çalışan meslektaşlarımızın sayısı 2 bin 250 kişidir. İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle hazırlanan " KAAN" projesi arkadaşlarımızın büyük başarılarına şahit oluyoruz.
" Pandemi sürecinde Olağanüstü başarılara imza attık"
Guvenlik Amiri Selami Bile "Dünyaya yayılan ve ülkemizi de pençesi altına alan Covid 19 salgın hastalığına rağmen 7-24 esasıyla çalışan Özel Güvenlik Görevlileri arkadaşlarımız dik duruşlarıyla olağanüstü başarılara imza attılar.
Bu zorlu pandemi sürecinde ve görevi basında şehit olan meslektaşlarıma Allah'tan rahmet gazilerimize ise şifalar diliyorum " diye konuştu.
Özel Güvenlik Haftası kutlaması Hastane Başhekimi Doç Dr Sabahattin Çelik tarafından takdim edilen plaketlerleson buldu.
Haber; Erhan Uğurlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber