Van Bedensel Engelliler Sezona Galibiyetle Başladı

Spor 26.11.2022 - 22:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 22:38
 

Van Bedensel Engelliler Sezona Galibiyetle Başladı

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Engelsiz Spor Kulübünü yenerek sezona 3 puanla başladı.

 2.Lig  2022- 2023 sezonunun  açılış maçında başta sona kadar çekişmeli geçen maçı son dakikalarda ortaya koyduğu  güzel oyunda kazanan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ligin ilk maçında ilk galibiyeti alarak taraftarını sevindirdi. Kulüp Başkanı Hanefi Baykara müsabaka ile ilgili gazetemize taptığı açıklamasında"Sezonun ilk maçında 3 puan  almak takımız adına güzel bir başlangıç oldu. Bu müsabakada başta sona kadar her türlü fedakarlığı yapan koca yürekli sporcularIımı canı gönülden kutluyorum. Eksik bir kadro ile gittiğimiz bu deplasmanda galibiyetle dönmek sezona galibiyetle başlamak bizleri mutlu etti sporcularımı ve yönetimi kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olup daha  ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu galibiyetli Van'a geldiği ilk günden beri kentte engellilere her konuda sınırsız destek olacağını söyleyen bizlere inanan başta valimiz Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz sayIn  Ozan Balcı beye ve genel sekreterimiz sayIn Fatih Çelikel beylere armağan ediyoruz.  4.12 2022 tarihinde ilimizde Adana Engelliler maçına çıkacağız. Bu maçta tüm hemşehrilerimizi  yanımızda görmek istiyoruz" dedi. 
Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Engelsiz Spor Kulübünü yenerek sezona 3 puanla başladı.

 2.Lig  2022- 2023 sezonunun  açılış maçında başta sona kadar çekişmeli geçen maçı son dakikalarda ortaya koyduğu  güzel oyunda kazanan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ligin ilk maçında ilk galibiyeti alarak taraftarını sevindirdi.


Kulüp Başkanı Hanefi Baykara müsabaka ile ilgili gazetemize taptığı açıklamasında"Sezonun ilk maçında 3 puan  almak takımız adına güzel bir başlangıç oldu. Bu müsabakada başta sona kadar her türlü fedakarlığı yapan koca yürekli sporcularIımı canı gönülden kutluyorum. Eksik bir kadro ile gittiğimiz bu deplasmanda galibiyetle dönmek sezona galibiyetle başlamak bizleri mutlu etti sporcularımı ve yönetimi kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olup daha  ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu galibiyetli Van'a geldiği ilk günden beri kentte engellilere her konuda sınırsız destek olacağını söyleyen bizlere inanan başta valimiz Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz sayIn  Ozan Balcı beye ve genel sekreterimiz sayIn Fatih Çelikel beylere armağan ediyoruz.


 4.12 2022 tarihinde ilimizde Adana Engelliler maçına çıkacağız. Bu maçta tüm hemşehrilerimizi  yanımızda görmek istiyoruz" dedi. 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber