Van Bedensel Engelliler Rakip Tanımıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2019 - 22:34, Güncelleme: 24.11.2019 - 22:34
 

Van Bedensel Engelliler Rakip Tanımıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Spor Kulübü'nü 82-43 mağlup ederek puanını 12'ye çıkardı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Hanefi Baykara, "Güzel bir galibiyet daha adlık. 1. Lig yolunda şuana kadar sağlam adımlarla ilerliyoruz. Umarım daha iyi oluruz ve hedefimize ulaşırız. Sporcu kardeşlerimi takım hocamı ve emeği olan bütün herkesi kutluyorum. Gümüşhacıköy takımını centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Spor Kulübü'nü 82-43 mağlup ederek puanını 12'ye çıkardı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Hanefi Baykara, "Güzel bir galibiyet daha adlık. 1. Lig yolunda şuana kadar sağlam adımlarla ilerliyoruz. Umarım daha iyi oluruz ve hedefimize ulaşırız. Sporcu kardeşlerimi takım hocamı ve emeği olan bütün herkesi kutluyorum. Gümüşhacıköy takımını centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber