Van 1.Amatör Karşılaşmalarında Gol Rekoru Kırıldı

Spor 11.11.2023 - 18:08, Güncelleme: 11.11.2023 - 18:27
 

Van 1.Amatör Karşılaşmalarında Gol Rekoru Kırıldı

Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı alt liglerde oynanan 1. Amatör Futbol Maçları kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Bugün oynanan Van 1.Amatör karşılaşmalarında toplam otuz altı ( 36 ) Gol atıldı.

  Erciş'te oynanan Van 1.Amatör Futbol karşılaşmasında ise adeta gol rekoru kırıldı. Erciş Semt Sahasında Erciş Belediye Spor ile Van Kartal Spor arasında oldukça sıcak ve güzel bir havada oynanan maçta, Kartal Spor 1 0 önde başladığı karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 geride kapattı. Müsabakanın ikinci yarısında ise Erciş Belediye Spor rakibi Kartal Spor'u kendi yara alanına hapsederek bulduğu pozisyonları gole çevirmesini bildi. Kartal Spor'lu 21 Numaralı oyuncu, Mücahit Demir kendi cezalanı içerisinde oluşan bir penaltı pozisyonu sonrasında  hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonucunda Hakem tarafından önce uyarıldı ancak itirazlarına devam ettiği için gördüğü ikinci ihtarla hakem tarafından oyundan ihraç edildi. Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran Erciş Belediye Spor takımı üst üste bulduğu gollerle rakibini 9-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmayı yüze yakın futbol sever türübünden takip etti. Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı C Klasman Yardımcı Hakem Yakup Erdoğan yönetirken, yardımcılıklarını ise Mazlum Bilici ve Aşkın Kurt yaptı.   Van 1.Amatörde oynanan diğer karşılaşmaların sonucu ise ;  Tuşba Gençlik Spor         0  İpekyolu Belediye Spor    5   Başkale Genclik Spor      4   Altay Spor                         3   Erciş Örene Spor              1   Özalp Gençlik Spor          3    DSİ Spor                            7    Yeşil Gevaş Spor              3 Haber Röportaj: Ercan Ulutaş
Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı alt liglerde oynanan 1. Amatör Futbol Maçları kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Bugün oynanan Van 1.Amatör karşılaşmalarında toplam otuz altı ( 36 ) Gol atıldı.

 

Erciş'te oynanan Van 1.Amatör Futbol karşılaşmasında ise adeta gol rekoru kırıldı.

Erciş Semt Sahasında Erciş Belediye Spor ile Van Kartal Spor arasında oldukça sıcak ve güzel bir havada oynanan maçta, Kartal Spor 1 0 önde başladığı karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 geride kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise Erciş Belediye Spor rakibi Kartal Spor'u kendi yara alanına hapsederek bulduğu pozisyonları gole çevirmesini bildi. Kartal Spor'lu 21 Numaralı oyuncu, Mücahit Demir kendi cezalanı içerisinde oluşan bir penaltı pozisyonu sonrasında  hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonucunda Hakem tarafından önce uyarıldı ancak itirazlarına devam ettiği için gördüğü ikinci ihtarla hakem tarafından oyundan ihraç edildi.

Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran Erciş Belediye Spor takımı üst üste bulduğu gollerle rakibini 9-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmayı yüze yakın futbol sever türübünden takip etti.

Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı C Klasman Yardımcı Hakem Yakup Erdoğan yönetirken, yardımcılıklarını ise Mazlum Bilici ve Aşkın Kurt yaptı.

 

Van 1.Amatörde oynanan diğer karşılaşmaların sonucu ise ;

 Tuşba Gençlik Spor         0

 İpekyolu Belediye Spor    5

  Başkale Genclik Spor      4

  Altay Spor                         3

  Erciş Örene Spor              1

  Özalp Gençlik Spor          3

   DSİ Spor                            7

   Yeşil Gevaş Spor              3

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber