Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez'in sahur ziyaretleri sürüyor

Gündem 16.04.2022 - 18:13, Güncelleme: 16.04.2022 - 18:13
 

Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez'in sahur ziyaretleri sürüyor

Vali Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evlerindeki öğrenciler ile sahurda bir araya geldi.

      Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez ile yerli ve yabancı uyruklu koruma altındaki gençlerle iftar programında bir araya gelmişti.    Bu iftar programında gençler Meral Bilmez’i koruma altında bulundukları evlerine sahura davet etti.   Gençlerin davetlerini geri çevirmeyen Meral Bilmez,  Ramazan ayı boyunca her bir Çocuk Evleri'ni ziyaret etmeye devam ediyor.   Sahur sofrasına misafir olan Meral Bilmez’e  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in eşi Bilgin Bekmez ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü öğretmen Afet Özkan eşlik etti.         Vali Bilmez’in eşi Meral Bilmez, çocuk evlerindeki öğrencileri Ramazan ayı boyunca ziyaret edeceklerini söyledi.
Vali Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evlerindeki öğrenciler ile sahurda bir araya geldi.

 

 

 

Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez ile yerli ve yabancı uyruklu koruma altındaki gençlerle iftar programında bir araya gelmişti. 

 

Bu iftar programında gençler Meral Bilmez’i koruma altında bulundukları evlerine sahura davet etti.

 

Gençlerin davetlerini geri çevirmeyen Meral Bilmez,  Ramazan ayı boyunca her bir Çocuk Evleri'ni ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Sahur sofrasına misafir olan Meral Bilmez’e  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in eşi Bilgin Bekmez ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü öğretmen Afet Özkan eşlik etti.

 

 

 

 

Vali Bilmez’in eşi Meral Bilmez, çocuk evlerindeki öğrencileri Ramazan ayı boyunca ziyaret edeceklerini söyledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber