Vali Balcı'nın Ramazan Ayı Mesajı

Gündem 10.03.2024 - 18:36, Güncelleme: 10.03.2024 - 18:36
 

Vali Balcı'nın Ramazan Ayı Mesajı

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Balcı mesajında şu ifadelere yer verdi: İslam Âlemi’nin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz. Ramazan Ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır. Bedenimizi ve ruhumuzu terbiye edeceğimiz Ramazan Ayında, ihtiyaç sahiplerini, yetimleri, öksüzleri, yaşlı ve kimsesizleri, komşularımızı ve akrabalarımızı daha fazla hatırlamalıyız. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Vanlı Hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam Âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Balcı mesajında şu ifadelere yer verdi: İslam Âlemi’nin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz. Ramazan Ayı, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.

Bedenimizi ve ruhumuzu terbiye edeceğimiz Ramazan Ayında, ihtiyaç sahiplerini, yetimleri, öksüzleri, yaşlı ve kimsesizleri, komşularımızı ve akrabalarımızı daha fazla hatırlamalıyız.

Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Vanlı Hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam Âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber