Vadi Por Kalderasında Yürüdü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2018 - 13:15, Güncelleme: 17.08.2018 - 13:15
 

Vadi Por Kalderasında Yürüdü

Üyelerini  Van ve çevresindeki doğa harikası yerlerle buluşturup, yaptıkları etkinliklerle keşfedilmemiş bir çok doğa güzelliğini gündeme getiren Vadi Doğa Sporları Kulübü bu kez de  Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Por Köyü Kalderasında yürüdü.     Van Gölü Havzasının en güzel koylarından biri olan Por Kalderası sadece doğal güzelliği ile değil aynı zamanda Urartulara ait çok katlı Kaya Evleri ile de tarihi bir görsel şölen oluşturuyor.     Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve 32 kişinin katıldığı etkinlik için Kulüp Başkanı Ömer Demez, kendilerinin bir Doğa Kulübü olmaktan ziyada kocaman bir aile olduklarını ve bu aile üyelerinin de yapılan her yeni etkinlikle daha da büyüdüklerini, ekkinliklerine her yaştan insanın katılabileceğini belirterek, hafta sonlarını doğa ile geçirerek farklı güzellikleri görmek isteyenleri etkinliklerine katılmaları için davette bulundu. HABER:NİHAT IŞIK

Üyelerini  Van ve çevresindeki doğa harikası yerlerle buluşturup, yaptıkları etkinliklerle keşfedilmemiş bir çok doğa güzelliğini gündeme getiren Vadi Doğa Sporları Kulübü bu kez de  Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Por Köyü Kalderasında yürüdü.

    Van Gölü Havzasının en güzel koylarından biri olan Por Kalderası sadece doğal güzelliği ile değil aynı zamanda Urartulara ait çok katlı Kaya Evleri ile de tarihi bir görsel şölen oluşturuyor.

    Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve 32 kişinin katıldığı etkinlik için Kulüp Başkanı Ömer Demez, kendilerinin bir Doğa Kulübü olmaktan ziyada kocaman bir aile olduklarını ve bu aile üyelerinin de yapılan her yeni etkinlikle daha da büyüdüklerini, ekkinliklerine her yaştan insanın katılabileceğini belirterek, hafta sonlarını doğa ile geçirerek farklı güzellikleri görmek isteyenleri etkinliklerine katılmaları için davette bulundu.

HABER:NİHAT IŞIK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber