Tuşba'da Yüzyılın AK Kadroları Sahada

Van Haber 31.10.2022 - 21:27, Güncelleme: 31.10.2022 - 21:57
 

Tuşba'da Yüzyılın AK Kadroları Sahada

AK Parti Tuşba İlçe teşkilatı yeni yüzyılı anlatmak için tam kadro sahaya indi. Ak arti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç öncülünde, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye yüzyılı manifestosu ile seçim çalışmalarına hız vererek sahaya indi.

AK Parti Tuşba İlçe teşkilatı yeni yüzyılı anlatmak için tam kadro sahaya indi. Ak arti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç öncülünde, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Türkiye yüzyılı manifestosu ile seçim çalışmalarına hız vererek sahada ağırlını hissettirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan " Türkiye Yüzyılı" manifestosu ile 2023 seçim startına bir yenisini daha eklendi. 2023 seçim çalışmalarının ilk işaret fişeği Van Tuşba İlçe Başkanlığı tarafından geldi. İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ve beraberindeki teşkilat mensupları kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını iletti. "TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ" Türkiye Yüzyılında dünyaya meydan okuyan bir liderin izinden siyaset yaptıklarını söyleyen İlçe Başkanı Başdinç" Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında yerli ve milli projelerimizi hayata geçirerek başladık. Bu kapsamda üzerimizde olan sorumluluğun bilinciyle halkımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın merak ettikleri sorularına tek tek cevap verdik. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" dedi. "AK KADROLAR HİZMET İÇİN VARDIR" Saha çalışmalarında dünya siyaset tarihinde emsalsiz hizmetlere imza atan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eserlerini anlatıyoruz" diyen Başkan Başdinç"Bizler bu davaya gönül vermiş neferler olarak kar, kış, soğuk, sıcak demeyeceğiz Herkes konuşacak, laf üretecek ama icraatı yine AK kadrolar yapacak. 2002 yılında halkımızın büyük bir tevecchü ile destansı hizmetleri başardık. "AK PARTİ'NİN YERİ MİLLETİNİN YANIDIR"  İlçe Başkanı Başdinç"AK Parti iktidarları yatırım ve hizmetlerin karşılığında vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu gördükçe çalışma azmimiz daha da artıyor. AK Parti kadroları olarak bu süreçte tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya da devam ediyoruz. AK Parti zaten samimiyettir, tevazudur, kardeşliktir. AK Parti'nin yeri her zaman milletimizin yanıdır. Bizler, vaktimizi ve enerjimizi her zaman çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Tuşba İlçe teşkilatı yeni yüzyılı anlatmak için tam kadro sahaya indi. Ak arti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç öncülünde, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye yüzyılı manifestosu ile seçim çalışmalarına hız vererek sahaya indi.

AK Parti Tuşba İlçe teşkilatı yeni yüzyılı anlatmak için tam kadro sahaya indi.
Ak arti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç öncülünde, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Türkiye yüzyılı manifestosu ile seçim çalışmalarına hız vererek sahada ağırlını hissettirdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan " Türkiye Yüzyılı" manifestosu ile 2023 seçim startına bir yenisini daha eklendi.
2023 seçim çalışmalarının ilk işaret fişeği Van Tuşba İlçe Başkanlığı tarafından geldi. İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ve beraberindeki teşkilat mensupları kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını iletti.

"TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ"


Türkiye Yüzyılında dünyaya meydan okuyan bir liderin izinden siyaset yaptıklarını söyleyen İlçe Başkanı Başdinç" Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında yerli ve milli projelerimizi hayata geçirerek başladık. Bu kapsamda üzerimizde olan sorumluluğun bilinciyle halkımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın merak ettikleri sorularına tek tek cevap verdik. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" dedi.

"AK KADROLAR HİZMET İÇİN VARDIR"


Saha çalışmalarında dünya siyaset tarihinde emsalsiz hizmetlere imza atan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eserlerini anlatıyoruz" diyen Başkan Başdinç"Bizler bu davaya gönül vermiş neferler olarak kar, kış, soğuk, sıcak demeyeceğiz Herkes konuşacak, laf üretecek ama icraatı yine AK kadrolar yapacak. 2002 yılında halkımızın büyük bir tevecchü ile destansı hizmetleri başardık.

"AK PARTİ'NİN YERİ MİLLETİNİN YANIDIR"


 İlçe Başkanı Başdinç"AK Parti iktidarları yatırım ve hizmetlerin karşılığında vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu gördükçe çalışma azmimiz daha da artıyor. AK Parti kadroları olarak bu süreçte tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya da devam ediyoruz. AK Parti zaten samimiyettir, tevazudur, kardeşliktir. AK Parti'nin yeri her zaman milletimizin yanıdır. Bizler, vaktimizi ve enerjimizi her zaman çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber