TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GEZİ

Gündem 14.06.2023 - 13:49, Güncelleme: 14.06.2023 - 13:49
 

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GEZİ

Tuşba Belediyesi, eğitime destek amacıyla ücretsiz olarak açmış olduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kursu’na katılan öğrencilerine yönelik motivasyon gezisi düzenledi.

    Tuşba Belediyesi, Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak açtığı YKS Kursu’na katılan öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmaları ve moral depolamaları için gezi düzenlendi. Hafta sonu gerçekleştirilecek sınav öncesi Belediye Başkanı Salih Akman’ın talimatları ile düzenlenen gezi kapsamında öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Akdamar Adası’na götürüldü.  Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz otobüsü ile Akdamar Adası’na geçerek adada bulunan Akdamar Kilisesi’ni gezen ve ‘Ah Tamara’ efsanesini dinleyen öğrenciler; adanın doğal güzellikleri arasında bol bol fotoğraf çektirdiler. Moral depolamaya çalışan öğrenciler, tekne yolculuğu boyunca şarkılar söyleyerek sınav stresinden uzakta eğlenmenin tadını çıkardı. Gün boyu eğlenen öğrenciler, yoğun geçen sınava hazırlık sürecinin ardından günü birlik gerçekleşen gezi sonunda gerek kendilerine yönelik ücretsiz olarak açılan kurstan gerekse düzenlenen motivasyon gezisinden dolayı Başkan Akman’a teşekkür ettiler. Öğrenciler, verilen yemeğin ardından belediye çalışanları tarafından araçlarla evlerine bırakıldılar.
Tuşba Belediyesi, eğitime destek amacıyla ücretsiz olarak açmış olduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kursu’na katılan öğrencilerine yönelik motivasyon gezisi düzenledi.

 

 

Tuşba Belediyesi, Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde ücretsiz olarak açtığı YKS Kursu’na katılan öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmaları ve moral depolamaları için gezi düzenlendi. Hafta sonu gerçekleştirilecek sınav öncesi Belediye Başkanı Salih Akman’ın talimatları ile düzenlenen gezi kapsamında öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Akdamar Adası’na götürüldü. 

Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz otobüsü ile Akdamar Adası’na geçerek adada bulunan Akdamar Kilisesi’ni gezen ve ‘Ah Tamara’ efsanesini dinleyen öğrenciler; adanın doğal güzellikleri arasında bol bol fotoğraf çektirdiler. Moral depolamaya çalışan öğrenciler, tekne yolculuğu boyunca şarkılar söyleyerek sınav stresinden uzakta eğlenmenin tadını çıkardı.

Gün boyu eğlenen öğrenciler, yoğun geçen sınava hazırlık sürecinin ardından günü birlik gerçekleşen gezi sonunda gerek kendilerine yönelik ücretsiz olarak açılan kurstan gerekse düzenlenen motivasyon gezisinden dolayı Başkan Akman’a teşekkür ettiler. Öğrenciler, verilen yemeğin ardından belediye çalışanları tarafından araçlarla evlerine bırakıldılar.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber