Tuşba Belediyesi Lösemili Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi Yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2019 - 22:39, Güncelleme: 25.11.2019 - 22:39
 

Tuşba Belediyesi Lösemili Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi Yaptı

Tuşba Belediyesi, lösemili çocuklar yararına düzenlediği tiyatro gösterisi ile engelli ve dezavantajlı çocukları tiyatro ile buluşturdu. Her gün hayata geçirdiği yeni bir sosyal proje ile Van gündemindeki yerini koruyan Tuşba Belediye, bu kez de lösemili çocuklar yararına tiyatro oyunu düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği, anaokulu öğretmeni, çocuk gelişim uzmanı ve aynı zamanda bir vantrolog olan Çiğdem Dağtekin’in, çocukları için yaptığı ancak daha sonra meslek haline getirdiği ve ‘Marmelat’ ismi verdiği kuklasıyla Vanlı çocuklarla buluştu. Kurduğu kendisine ait ‘Kuklamanya’ tiyatrosu ile bu güne kadar sayısız çocuğun hayatına dokunan Dağtekin, Tuşba Belediyesi’nin daveti üzerine kukla gösterinin bu kez, engelli ve dezavantajlı çocuklar için yaptı. Dağtekin’in, engelli ve Şemsibey Mahallesi’nde oturan dezavantajlı çocuklar için yaptığı gösteriyi, Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Gül Ebinç ile Belediye Başkanı Salih Akman’ın eşi Aygül Akman da izledi. Çocuklar, bu yıl ilk kez uygulanan ara tatilini de fırsat bilerek gönüllerince eğlendiler. Yaklaşık 100 engelli ve dezavantajlı çocuğunu izlediği tiyatro oyunun tüm gelirinin lösemili çocukların yararına kullanılacağı kaydedildi.

Tuşba Belediyesi, lösemili çocuklar yararına düzenlediği tiyatro gösterisi ile engelli ve dezavantajlı çocukları tiyatro ile buluşturdu.

Her gün hayata geçirdiği yeni bir sosyal proje ile Van gündemindeki yerini koruyan Tuşba Belediye, bu kez de lösemili çocuklar yararına tiyatro oyunu düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği, anaokulu öğretmeni, çocuk gelişim uzmanı ve aynı zamanda bir vantrolog olan Çiğdem Dağtekin’in, çocukları için yaptığı ancak daha sonra meslek haline getirdiği ve ‘Marmelat’ ismi verdiği kuklasıyla Vanlı çocuklarla buluştu.

Kurduğu kendisine ait ‘Kuklamanya’ tiyatrosu ile bu güne kadar sayısız çocuğun hayatına dokunan Dağtekin, Tuşba Belediyesi’nin daveti üzerine kukla gösterinin bu kez, engelli ve dezavantajlı çocuklar için yaptı. Dağtekin’in, engelli ve Şemsibey Mahallesi’nde oturan dezavantajlı çocuklar için yaptığı gösteriyi, Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Gül Ebinç ile Belediye Başkanı Salih Akman’ın eşi Aygül Akman da izledi. Çocuklar, bu yıl ilk kez uygulanan ara tatilini de fırsat bilerek gönüllerince eğlendiler. Yaklaşık 100 engelli ve dezavantajlı çocuğunu izlediği tiyatro oyunun tüm gelirinin lösemili çocukların yararına kullanılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber