Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetiminden Sağlık Çalışanlarına İkramlı Teşekkür

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2020 - 00:26, Güncelleme: 01.05.2020 - 00:26
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetiminden Sağlık Çalışanlarına İkramlı Teşekkür

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetimi 1 Mayıs İşçi bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına ikramda bulunarak Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı. Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin tarafından Tüm illerde covid 19 salgın hastalığıyla üstün başarılar gösteren sağlık çalışanlarına moral motivasyon ve 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlamak için iftar sonrası ikramlarda bulundular. Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce öncülüğünde Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi sağlık çalışanlarına kek, kurabiye ve meysu suyu ikramlarında bulundular. Etkinliğe Tüm iş konfederasyonu van il başkanı Taner Dilce İl başkan yardımcıları Erhan Uğurlu Ahmet Dündar İl sekreteri Selver Türk Gündüz Büro sendikasi il başkanı Nurcan Ülper Tüm Sağlık seSen n il başkanı Mehmet Mazhar Yesilbaş Tüm Enerji Sen il başkanı Hakan Gülengül Tüm Otel ve Turizm Senn il başkanı Hakan Basan ve diğer yönetim kurulu üyeleri iştirak ettiler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde etkisi altına alan Covid 19 salgınında hayatları pahasına can kurtaran doktor ve sağlık çalışanlarımıza moral için yanlarında olduk. Diğer yandan her zaman ki alın terlerinin karşılığı olmayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramını kutlamak için kendilerini kucakladık. Bizler Tüm İş Konfederasyonu olarak her daim hakkaniyet ölçüleri çerçevesinde emekçilerimizin haklarını savunmaktan geri kalmıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs İşçi Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Koronavirüs ile mücadele büyük gayretler gösteren sağlık çalışanlarımıza ve Konfederayonumuza bağlı Tüm Sendika Van İl başkanlarıma katkılarından dolayı derin hürmetlerimi sunarım" dedi


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetimi 1 Mayıs İşçi bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına ikramda bulunarak Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı.
Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin tarafından Tüm illerde covid 19 salgın hastalığıyla üstün başarılar gösteren sağlık çalışanlarına moral motivasyon ve 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlamak için iftar sonrası ikramlarda bulundular.
Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce öncülüğünde Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi sağlık çalışanlarına kek, kurabiye ve meysu suyu ikramlarında bulundular.
Etkinliğe Tüm iş konfederasyonu van il başkanı
Taner Dilce
İl başkan yardımcıları
Erhan Uğurlu
Ahmet Dündar
İl sekreteri
Selver Türk Gündüz
Büro sendikasi il başkanı
Nurcan Ülper
Tüm Sağlık seSen n il başkanı
Mehmet Mazhar Yesilbaş

Tüm Enerji Sen il başkanı
Hakan Gülengül

Tüm Otel ve Turizm Senn il başkanı
Hakan Basan ve diğer yönetim kurulu üyeleri iştirak ettiler.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde etkisi altına alan Covid 19 salgınında hayatları pahasına can kurtaran doktor ve sağlık çalışanlarımıza moral için yanlarında olduk. Diğer yandan her zaman ki alın terlerinin karşılığı olmayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramını kutlamak için kendilerini kucakladık.
Bizler Tüm İş Konfederasyonu olarak her daim hakkaniyet ölçüleri çerçevesinde emekçilerimizin haklarını savunmaktan geri kalmıyacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs İşçi Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Koronavirüs ile mücadele büyük gayretler gösteren sağlık çalışanlarımıza ve Konfederayonumuza bağlı Tüm Sendika Van İl başkanlarıma katkılarından dolayı derin hürmetlerimi sunarım" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber