Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetiminden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 13:04, Güncelleme: 21.10.2020 - 13:04
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetiminden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret

Tüm İş Konfederasyonu Van İl yönetimi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Konfederasyon Başkan yardımcı Erhan Uğurlu, Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi ve Basın danışmanı Abdulkadir Memduhoğlu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı tarafından karşılandı. Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Sendikal faaliyetlerimizi tüm herkese yaymak ve birliktelik sağlamak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yeni bir konfederasyon olmamıza rağmen yerelde ve genelde büyük ses getiriyoruz. İşçi ve emekçilerimizin haklarını savunacak cesareti olan tek sendikalayız. Aidat alan değil, hizmet eden sendikayız. İşçilerimizin kronikleşmiş tüm sıkıntıları Allah'ın izniyle çözeceğiz " dedi. Çevre Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tüm İş Konfederasyonu heyetine bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sendikal mücadeler meşakatli işlerdir. Tüm İş Konfederasyonu Van İl yönetimine diliyorum " diye konuştu

Tüm İş Konfederasyonu Van İl yönetimi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Konfederasyon Başkan yardımcı Erhan Uğurlu, Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi ve Basın danışmanı Abdulkadir Memduhoğlu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı tarafından karşılandı.

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Sendikal faaliyetlerimizi tüm herkese yaymak ve birliktelik sağlamak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yeni bir konfederasyon olmamıza rağmen yerelde ve genelde büyük ses getiriyoruz. İşçi ve emekçilerimizin haklarını savunacak cesareti olan tek sendikalayız. Aidat alan değil, hizmet eden sendikayız. İşçilerimizin kronikleşmiş tüm sıkıntıları Allah'ın izniyle çözeceğiz " dedi.

Çevre Şehircilik İl Müdürü Ali Kemal Atlı, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tüm İş Konfederasyonu heyetine bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sendikal mücadeler meşakatli işlerdir. Tüm İş Konfederasyonu Van İl yönetimine diliyorum " diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber