TÜM İŞ KONFEDERASYONU VAN İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AKMAN'A ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2021 - 20:02, Güncelleme: 04.02.2021 - 20:02
 

TÜM İŞ KONFEDERASYONU VAN İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AKMAN'A ZİYARET

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Başkan Yardımcıları Ahmet Dündar ve Erhan Uğurlu Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Tüm İş Konfederasyonunun sendikal faaliyetlerinin Türkiye'de bir ilk olduğunu vurgu yapan Başkan Taner Dilce " İşçiye doğru bilgiler aktaran, aklı makamlarda olmayan, şeffaf, ilkeli,ve dürüst sendikal anlayışını şiar edinmiş, emekçinin hak savunucularıyız. 2015 tarihinde aktif sendikal çalışmalarına başlayan Tüm İş Konfederasyonu ülkemizin her tarafında dalga dalga yayılmaya başlamış. Bilinçli işçi anlayışını hakim kılarak, her geçen gün konfederasyonumuza olan teveccüh gittikçe artıyor" dedi. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Akman, başarı temennisinde bulundu.


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Başkan Yardımcıları Ahmet Dündar ve Erhan Uğurlu Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Tüm İş Konfederasyonunun sendikal faaliyetlerinin Türkiye'de bir ilk olduğunu vurgu yapan Başkan Taner Dilce " İşçiye doğru bilgiler aktaran, aklı makamlarda olmayan, şeffaf, ilkeli,ve dürüst sendikal anlayışını şiar edinmiş, emekçinin hak savunucularıyız.
2015 tarihinde aktif sendikal çalışmalarına başlayan Tüm İş Konfederasyonu ülkemizin her tarafında dalga dalga yayılmaya başlamış. Bilinçli işçi anlayışını hakim kılarak, her geçen gün konfederasyonumuza olan teveccüh gittikçe artıyor" dedi.
Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Akman, başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber