Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetimi Başkan Takva'yı ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2020 - 11:29, Güncelleme: 09.01.2020 - 11:29
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetimi Başkan Takva'yı ziyaret Etti

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Yakva'yı makamında ziyaret etti. Van Ticeret ve Sanayi Odası (VANTSO) Başkanı Necdet Takva ziyarette duydugu memnuniyeti dile getirerek" Odamızın kapısı herkese açıktır. Tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışma alanları dâhilinde birlikte çalışmak istiyoruz diyen Takva" Tüm İş Konfederasyonunun değerli başkanı ve yönetim kurulununun kıymetli üyeleri tekrar hoş geldiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Tüm İş Konfederasyonu çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Dilce' Konfederasyonumuz iki yıl önce genel başkanımız Mahmut Şahin liderliğinde kurularak işçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarını savunmak için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Yeni olmamamıza rağmen ülke genelinde büyük bir başarı grafiği yakaladık. Bizler Tüm İş Konfederasyonu olarak yerelde ilimizin tüm dinamikleriyle ortak çalışma alanlarımız olsun istiyoruz " cümlesini kullanan Dilce" Bizleri güler yüzleriyle kabul eden VAN TSO Başkanı sayın Necdet Takva'ya sonsuz teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Yakva'yı makamında ziyaret etti.

Van Ticeret ve Sanayi Odası (VANTSO) Başkanı Necdet Takva ziyarette duydugu memnuniyeti dile getirerek" Odamızın kapısı herkese açıktır. Tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışma alanları dâhilinde birlikte çalışmak istiyoruz diyen Takva" Tüm İş Konfederasyonunun değerli başkanı ve yönetim kurulununun kıymetli üyeleri tekrar hoş geldiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Tüm İş Konfederasyonu çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Dilce' Konfederasyonumuz iki yıl önce genel başkanımız Mahmut Şahin liderliğinde kurularak işçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarını savunmak için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Yeni olmamamıza rağmen ülke genelinde büyük bir başarı grafiği yakaladık. Bizler Tüm İş Konfederasyonu olarak yerelde ilimizin tüm dinamikleriyle ortak çalışma alanlarımız olsun istiyoruz " cümlesini kullanan Dilce" Bizleri güler yüzleriyle kabul eden VAN TSO Başkanı sayın Necdet Takva'ya sonsuz teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber