Tüm İş Konfederasyonu Van İl Sekreteri Selver Gündüz'den Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 22:45, Güncelleme: 23.04.2020 - 22:45
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Sekreteri Selver Gündüz'den Ramazan Ayı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Sekreteri Selver Gündüz Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gündüz yayımladığı mesajında Dayanışma, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olan rahmet ile mağfiret ayını huzur içinde karşılıyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan Ayı toplumsal birlikteliğimizi güçlendirmenin yanında dostluklarımızın, kardeşlik duygularımızın pekiştiği, dargınlıkların, küskünlüklerin unutulduğu, ailenin ne demenin olduğunun hatırlandığı önemli günlerdir. coğrafyamızda akan kan ve gözyaşlarının durmasına, insanlığın huzur ve mutluluk içinde yaşamasına vesile olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan ayı sağlık ve mutluluk içinde geçmesini, ülkemize ve tüm dünyaya barış, esenlik ve huzur getirmesini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Sekreteri Selver Gündüz Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gündüz yayımladığı mesajında Dayanışma, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olan rahmet ile mağfiret ayını huzur içinde karşılıyoruz.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı toplumsal birlikteliğimizi güçlendirmenin yanında dostluklarımızın, kardeşlik duygularımızın pekiştiği, dargınlıkların, küskünlüklerin unutulduğu, ailenin ne demenin olduğunun hatırlandığı önemli günlerdir.
coğrafyamızda akan kan ve gözyaşlarının durmasına, insanlığın huzur ve mutluluk içinde yaşamasına vesile olmasını temenni ederim.
Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan ayı sağlık ve mutluluk içinde geçmesini, ülkemize ve tüm dünyaya barış, esenlik ve huzur getirmesini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber