TÜM İŞ KONFEDERASYONU VAN İL BAŞKANI TANER DİLCE MURADİYE KAYMAKAMI ERKAN SAVAR'I ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2020 - 00:08, Güncelleme: 31.12.2020 - 00:08
 

TÜM İŞ KONFEDERASYONU VAN İL BAŞKANI TANER DİLCE MURADİYE KAYMAKAMI ERKAN SAVAR'I ZİYARET ETTİ

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Muradiye Kaymakamı Erkan Savar'ı makamında ziyaret etti. Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Başkan Yardımcıları Metin Aslan Ahmet Dündar, Erhan Uğurlu, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi ve Belkıs Öter Muradiye kaymakamını Erkan Savar'ı makamında ziyaret ettiler. Toplantıda sendikal faaliyetleri hakkında Kaymakam Savar'a bilgi veren Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Konfederasyonunuzun yeni kurulmasına rağmen ülke genelinde dalga, dalga büyüyen, işçilere doğru bilgi aktaran bir sendikal anlayışına sahibiz. Geçmişleri Cumhuriyet tarihine neredeyse eşit olan sendikaların işçi ve emekçi üzerinden rant devşirmelerini önlemek için aralıksız çalışıyoruz. Amaçları sadece aidat olan sendikaların işçileri çok uzun yıllar nasıl suistimal ettiklerini ve daha çokça sayacağımız vicdansızca nedenlerin önüne geçmek için gönüllü olarak Tüm İş Konfederasyonu'nun askerleriyiz. Başkan Dilce " Bilinçli işçi anlayışını hakim kılarak, herkesin umudu olacak konfederasyonumuzun şahlanışına herkes şahit olacak" dedi. Sohbetin ardından yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Kaymakam Savar, Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Muradiye Kaymakamı Erkan Savar'ı makamında ziyaret etti.
Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Başkan Yardımcıları Metin Aslan Ahmet Dündar, Erhan Uğurlu, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi ve Belkıs Öter Muradiye kaymakamını Erkan Savar'ı makamında ziyaret ettiler.
Toplantıda sendikal faaliyetleri hakkında Kaymakam Savar'a bilgi veren Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce " Konfederasyonunuzun yeni kurulmasına rağmen ülke genelinde dalga, dalga büyüyen, işçilere doğru bilgi aktaran bir sendikal anlayışına sahibiz. Geçmişleri Cumhuriyet tarihine neredeyse eşit olan sendikaların işçi ve emekçi üzerinden rant devşirmelerini önlemek için aralıksız çalışıyoruz. Amaçları sadece aidat olan sendikaların işçileri çok uzun yıllar nasıl suistimal ettiklerini ve daha çokça sayacağımız vicdansızca nedenlerin önüne geçmek için gönüllü olarak Tüm İş Konfederasyonu'nun askerleriyiz.
Başkan Dilce " Bilinçli işçi anlayışını hakim kılarak, herkesin umudu olacak konfederasyonumuzun şahlanışına herkes şahit olacak" dedi.

Sohbetin ardından yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Kaymakam Savar, Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber