Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Dilce'den Yeni Yıl Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 14:44, Güncelleme: 31.12.2019 - 14:44
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Dilce'den Yeni Yıl Mesajı

 Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce yeni yıl kutlama mesajı yayınlayarak duygu ve düşüncelerini belirtti Başkan Dilce mesajında şu ifadelere yer verdi, “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılının memleketimize ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm İş Konfederasyonu olarak umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.  Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce yeni yıl kutlama mesajı yayınlayarak duygu ve düşüncelerini belirtti

Başkan Dilce mesajında şu ifadelere yer verdi, “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2020 yılının memleketimize ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm İş Konfederasyonu olarak umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. 

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber