Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Dilce'den Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 20:15, Güncelleme: 23.04.2020 - 20:15
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Dilce'den Ramazan Ayı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce yayınladığı mesaj ile mübarek Ramazan ayını kutladı. Başkan Taner Dilce , yayımladığı Ramazan mesajında "Yüce dinimizin mübarek günlerinden olan Ramazan ayını bir kez daha idrak etmenin sonsuz mutluluk ve sevinci içerisindeyiz. Geride bıraktığımız Recep ve Şaban ayları Milletimizin geçmişten derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı aylar olmuştur. Millet olarak büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla mubarek oruc aylarında ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Bu mübarek günde, milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, sevgiye hoşgörüye yönelmeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Mübarek Ramazan ayının ülkemiz ve bütün insanlık âlemi için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, bu duygularla bütün işçi hareketinin ve emekçilerin başta olmak üzere tüm İslam aleminin "Ramazan'ını en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum."dedi


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce yayınladığı mesaj ile mübarek Ramazan ayını kutladı.
Başkan Taner Dilce , yayımladığı Ramazan mesajında "Yüce dinimizin mübarek günlerinden olan Ramazan ayını bir kez daha idrak etmenin sonsuz mutluluk ve sevinci içerisindeyiz.
Geride bıraktığımız Recep ve Şaban ayları Milletimizin geçmişten derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı aylar olmuştur. Millet olarak büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla mubarek oruc aylarında ayrı bir heyecan yaşıyoruz.
Bu mübarek günde, milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, sevgiye hoşgörüye yönelmeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.
Mübarek Ramazan ayının ülkemiz ve bütün insanlık âlemi için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, bu duygularla bütün işçi hareketinin ve emekçilerin başta olmak üzere tüm İslam aleminin "Ramazan'ını en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber