Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkan Yardımcısı Aslan'dan Ramazan mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 20:56, Güncelleme: 23.04.2020 - 20:56
 

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkan Yardımcısı Aslan'dan Ramazan mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkan Yardımcısı Metin Aslan Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Baskan Yardımcısı Aslan mesajında "Kim Allah yolunda dünyevi işleri bir kenara atıp sadece gönülden ibadet ederse, Allah ona cennetinden bir bahçe ayırır. Cennetin bahçesindeki gül kokularının yüzü suyu hürmetine bu ayı ibadet ve inançla geçirmenizi temenni eder. Bu duygu ve düşüncelerimle mübarek Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutlarım"dedi.

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkan Yardımcısı Metin Aslan Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Baskan Yardımcısı Aslan mesajında "Kim Allah yolunda dünyevi işleri bir kenara atıp sadece gönülden ibadet ederse, Allah ona cennetinden bir bahçe ayırır. Cennetin bahçesindeki gül kokularının yüzü suyu hürmetine bu ayı ibadet ve inançla geçirmenizi temenni eder.

Bu duygu ve düşüncelerimle mübarek Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutlarım"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber