Tüm İş Konfederasyonu Saadet Partisini Ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2019 - 11:33, Güncelleme: 01.07.2019 - 11:33
 

Tüm İş Konfederasyonu Saadet Partisini Ziyaret Etti

Ziyaret çalışmalarına ara vermeden devam eden Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil ve Tüm Güven Sen Van İl Başkanı Murat Ergin Saadet Partisini Ziyaret ettiler. Saadet partisi Van İl Başkanı Özay İlhan,eski Van milletvekili Fetullah Erbaş ve üst düzey yöneticiler Tüm İş Konfederasyonu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladılar. Yapılan ziyaretin toplum için birlik ve beraberliği sağlayacağını belirten İsa Öndil "Bizler yeni bir Sendika olarak şeffaf hizmetler yapmak için kolları sıvadık. Ülke içinde hızlı bir şekilde büyüyoruz. Sürekli olarak büyük rağbet görüyoruz "dedi. Ardından Tüm Güven Sen İl Başkanı Murat Ergin bir konuşma yaparak" Yeni bir Sendika olarak hizmet için elimizden gelen gayreti sarf etmek zorundayız. İşçi ve emekçinin hakkını savunmak kutsal bir görevdir. Bizleri makamında ağırlayan Saadet partisi ve yönetimine teşekkür ediyorum " dedi. Tüm İş Konfederasyonunu makamında ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Saadet partisi Van İl Başkanı Özay İlhan " İlimiz için güzel çalışmalar yapmak için uğraş veren kıymetli Tüm İş Konfederasyonu misafirlerime hayırlı olsun ve başarılar diliyorum " diye konuştu.


Ziyaret çalışmalarına ara vermeden devam eden Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil ve Tüm Güven Sen Van İl Başkanı Murat Ergin Saadet Partisini Ziyaret ettiler.
Saadet partisi Van İl Başkanı Özay İlhan,eski Van milletvekili Fetullah Erbaş ve üst düzey yöneticiler Tüm İş Konfederasyonu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladılar.
Yapılan ziyaretin toplum için birlik ve beraberliği sağlayacağını belirten İsa Öndil "Bizler yeni bir Sendika olarak şeffaf hizmetler yapmak için kolları sıvadık. Ülke içinde hızlı bir şekilde büyüyoruz. Sürekli olarak büyük rağbet görüyoruz "dedi.
Ardından Tüm Güven Sen İl Başkanı Murat Ergin bir konuşma yaparak" Yeni bir Sendika olarak hizmet için elimizden gelen gayreti sarf etmek zorundayız. İşçi ve emekçinin hakkını savunmak kutsal bir görevdir. Bizleri makamında ağırlayan Saadet partisi ve yönetimine teşekkür ediyorum " dedi.
Tüm İş Konfederasyonunu makamında ağırlamaktan mutlu olduğunu söyleyen Saadet partisi Van İl Başkanı Özay İlhan " İlimiz için güzel çalışmalar yapmak için uğraş veren kıymetli Tüm İş Konfederasyonu misafirlerime hayırlı olsun ve başarılar diliyorum " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber